(0)

Pillow box 115x150 (M4)

SKU: 959000

Pillow box 115x150 mm (model M4) su kutije za nakit, bižuteriju ili sitnice. Ovaj pillow box je namenjene za zlatare, proizvodjače bižuterije, gitf-shop-ove, ali se često koristi i za poslovnu reprezentaciju. U cenu je uračunata štampa u punom koloru (CMYK) a možete je sami brendirati u aplikaciji. Za uputstvo pogledati video.Proizvod se prodaje u paketima od po 250 / 500 / ili 1000 komada*


Cene se kreću od € 190.57 do € 551.65 Cene se kreću od 22.420,00 RSD do 64.900,00 RSD

Porez nije uključen u cenu.

 Ovaj proizvod može biti dostavljen za 7-10 dana.

Podeli na:

Recenzije

Trenutno nema recenzija.

Dodajte Vašu recenziju:

Hvala Vam na napisanoj recenziji, biće vidljiva u najkraćem roku

Deklaracija

MATERIJAL: 300-350gr/m2 kustdruk
ŠTAMPA: u cenu je uključena kolorna štampa (digitala, CMYK)
DIZAJN: uključen u cenu. Potrebno je samo da nam dostavite vaš logo, ilustraciju, tekst, i druge elemente koje želite na ambalaži (na mail office@deto.rs)
ZAVRŠNA OBRADA: sjajna ili mat laminacija (po želji, obavezno naglasite u primedbi kod narudžbine)

Više Informacija

Pillow box 115x150 mm (model M4) su kutije za nakit, bižuteriju ili sitnice. Ovaj pillow box je namenjene za zlatare, proizvodjače bižuterije, gitf-shop-ove, ali se često koristi i za poslovnu reprezentaciju. To su kutije srednje veličine, dimenzija 115 x 150 mm (spoljna mera), a korisni prostor je nešto manji u skladu sa oblikom kutije. Štancovane jastučaste kutije za zlato, bižuteriju, ili sitnice, izradjene su od 350 gr/m2 kunstdruka ili fabriano kartona u boji, osnovna štampa u jednoj boji (vidi doplate).  U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

Tipske pillow box 115x150 (M4):

Ukoliko vam je potrebna manja količina od minimuma, možete naručiti ovakve iste tipske kutijice sa različitim likovnim rešenjima u sekciji „Plati i nosi / pillow box“ (samo kliknite na link). U tom slučaju možete naručiti bilo koju količinu. Ukoliko vam je potrebna manja bredirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama.


* Možete kupiti bilo koji broj paketa. Broj koji unesete se množi sa 250 / 500 / ili 1000 (komada), odnosno sa navedenom cenom paketa.

​​

Detalji proizvoda

paket:
250 komada, 500 komada, 1000 komada

Video

Preuzmi rasklop

 Šema alata:

(kliknite na sliku da bi preuzeli pdf-fajl u razmeri 1:1)

preuzmite shemu (tehnički crtež) kutijice "pillow box 115x150 (M4)

Svi pillow box u ponudi

svi pillow box modeli u ponudi

(kliknite na sliku za detaljan pregled svih raspoloživih dimenzija)

Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!