Pillow box 115×150 (M4)

objavljeno u: pillow box, Po tvojoj želji | 0

Ove kutije za nakit, bižuteriju ili sitnice  (pillow box)  su namenjene za zlatare, proizvodjače bižuterije, gitf-shop-ove, ali se često koriste i za poslovnu reprezentaciju.

Srednje pillow-box kutije za nakit su dimenzija 115 x 150 mm. Štancovane jastučaste kutije za zlato, bižuteriju, ili sitnice, izradjene su od 160-240 gr/m2 bindakota ili fabriano kartona u boji, osnovna štampa u jednoj boji (vidi doplate).  U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

Cena / Pillow box 115×150 (M4):

250 kutija - 0,25 € / kutija + 15 €*
500 kutija - 0,17 € / kutija + 20 €
1000 kutija - 0,14 € / kutija + 25 €
*za svaku sledeću boju

Tipske pillow box 115×150 (M4):

Ukoliko vam je potrebna manja količina od minimuma, možete naručiti ovakve iste tipske kutijice sa različitim likovnim rešenjima u sekciji „Plati i nosi / pillow box“ (samo kliknite na link). U tom slučaju možete naručiti bilo koju količinu.

¤

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite shemu (tehnički crtež) kutijijce „pillow box 115×150 (M4)“

¤

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev, moguće je napraviti i pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija. Naravno – ekonomičnije je uklopiti se u neki postojeći model, jer to isključuje potrebu za izradom novih alata za isecanje. Skicu svakog od postojećih pillow-box alata (za potrebe izrade idejnog rešenja) možete slobodno preuzeti klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po porebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

Ukoliko želite da smanjite troškove, pogledajte i pillow box kutijice u sekciji „Plati i nosi“, kao i ideje za brendiranje tipskih kutijica u sekciji „Napravi sam“. U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

¤

Save

Save

Save

Save