Pillow box 115×150 (M4)

objavljeno u: pillow box, Po tvojoj želji | 0

Pillow box 115×150 mm (model M4) su kutije za nakit, bižuteriju ili sitnice. Ovaj pillow box je namenjene za zlatare, proizvodjače bižuterije, gitf-shop-ove, ali se često koristi i za poslovnu reprezentaciju. To su kutije srednje veličine, dimenzija 115 x 150 mm (spoljna mera), a korisni prostor je nešto manji u skladu sa oblikom kutije. Štancovane jastučaste kutije za zlato, bižuteriju, ili sitnice, izradjene su od 350 gr/m2 kunstdruka ili fabriano kartona u boji, osnovna štampa u jednoj boji (vidi doplate).  U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

Cena / Pillow box 115×150 (M4):

CENA:   250 kutija - 0,42 €/kom
 500 kutija - 0,37 €/kom
 1000 kutija - 0,33 €/kom

* Cena za jednobojnu štampu. Doplata za svaku sledeću boju: 20 €

Pillow box M4 u verziji sa digitalnom štampom

Najčešće se ovaj proizvod realizuje u tehnici ofset štampe. Ofset tehnika je idealna za srednje i velike tiraže, po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost, ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija. Pošto je sve veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima,  rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Štampa je naravno samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnologija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane, digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Ove dve tehnologije se savršeno dopunjuju, i pomažu nam da se savršeno prilagodimo svakom vašem zahtevu.

CENA proizvoda u digitalnoj štampi:  1,25 €/kom

/ za  seriju od 99+ komada; u punom koloru /

Tipske pillow box 115×150 (M4):

Ukoliko vam je potrebna manja količina od minimuma, možete naručiti ovakve iste tipske kutijice sa različitim likovnim rešenjima u sekciji „Plati i nosi / pillow box“ (samo kliknite na link). U tom slučaju možete naručiti bilo koju količinu. Ukoliko vam je potrebna manja bredirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama.

 

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite shemu (tehnički crtež) kutijice „pillow box 115×150 (M4)“

 

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev, moguće je napraviti i pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija. Naravno – ekonomičnije je uklopiti se u neki postojeći model, jer to isključuje potrebu za izradom novih alata za isecanje. Skicu svakog od postojećih pillow-box alata (za potrebe izrade idejnog rešenja) možete slobodno preuzeti klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po porebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

Ukoliko želite da smanjite troškove, pogledajte i pillow box kutijice u sekciji „Plati i nosi“, kao i ideje za brendiranje tipskih kutijica u sekciji „Napravi sam“. U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:

svi pillow box "plati i nosi" - alternativa za Pillow box 115x150
SVE pillow box kutije „plati i nosi“
Bordo lux brendirana kutija za nakit - alternativa za Pillow box 115x150
Bordo lux  kutija za nakit brendirana
Omoti za kozmetiku (pakovanje)
Omoti za kozmetiku (pakovanje)
Kartonska torta - šarena - alternativa za Pillow box 115x150
Kartonska torta -šarena
Providne kutije od juvidura
Providne kutije od juvidura

Save

Save

Save

Save