luksuzna kesa uspravna
luksuzna kesa uspravna
luksuzna kesa uspravna
luksuzna kesa uspravna
luksuzna kesa uspravna
luksuzna kesa uspravna
(0)

Luksuzne kese 250 x 380 x 80 (MB)

SKU: 523000

Papirne kese sa najkvalitetnijom ofset štampom su vrlo atraktivan reklamni proizvod. Proizvodnja ovih ekskluzivnih ukrasnih kesa podrazumeva korišćenje najkvalitetnijeg papira (polu-kartona), sa sjajnom ili mat plastifikacijom. Odlikuje ih precizna i pedantna izrada, kao i visok kvalitet dizajna i štampe. Svaki i najmanji detalj je veoma važan za postizanje luksuznog i prestižnog utiska, koji je glavna odlika ove vrste proizvoda.


Cene se kreću od € 225.00 do € 700.00 Cene se kreću od 26.250,00 RSD do 83.000,00 RSD

Porez nije uključen u cenu.

Podeli na:

Recenzije

Trenutno nema recenzija.

Dodajte Vašu recenziju:

Hvala Vam na napisanoj recenziji, biće vidljiva u najkraćem roku

Deklaracija

DIMENZIJE:
  250 x 380 x 80 mm
MATERIJAL:
170 gr kunsdruk
ŠTAMPA:
ofset štampa u 1 boji
ZAVRŠNA OBRADA:
sjajna plastifikacija, kanap,


Više Informacija

Konkretan model je najčešće u upotrebi zbog dimenzija koje su optimalno prilagodjene najčešćim potrebama. Podjednako ga koriste sve vrste firmi za potrebe reprezentacije (kesa je dovoljno velika da u nju stane fascilkla A4, rokovnik, ili neki poklon srednje veličine). Materijal, kvalitet izrade, i posebna kartonska ojačanja (za dno i ručke) omogućavaju da u ovoj kesi možete sasvim bezbedno da nosite npr. tri flaše vina

Ovaj model takodje koriste i maloprodaje za pakovanje obuće (ženskih ili plitkih muških cipela), džinsa ili slične garderobe (košulja, trikotaže), ali i za najrazličitije druge upotrebe. U poslednjih dvadeset godina proizvodnje, na ovaj konkretan model otpada oko 75% ukupno proizvedenih kesa. Najveći deo je bio namenenjen za poslovnu reklamnu reprezentaciju.

Ova kesa je izradjena od 170 gr/m2 kunstdruka sa plastifikacijom i kartonskim ojačanjima (triplex 355 gr/m2) za dno i ručke. Ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa ~5 mm. U cene je uračunata štampa u jednoj boji, sjajna plastifikacija. Doplata za mat plastifikaciju je 0.03 € po kesi. Apliciranje postojećeg logotipa, i slična jednostavna idejna rešenja su uključena u cenu. 

Detalji proizvoda

PRODAJE SE:
u paketima*
paket:
250 komada, 500 komada, 1000 komada

Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!