Pillow box 148×200 mm L3

objavljeno u: pillow box, Po tvojoj želji | 0

Pillow box 148 x 200 mm (model „L3“) su ukrasne kutije namenjene  za nakit, bižuteriju ili sitnice. Naručite ih sa svojim logotipom ili dizajnom. Koriste ih najčešće zlatare, proizvodjači bižuterije, gitf-shop-ovi i slično, ali se često koriste i za poslovnu reprezentaciju. 

Ove štancovane jastučaste kutije izradjene su od 350gr/m2 kunstdruka ili fabriano kartona u boji. Na vaš zahtev mogu se štampati i u zlatotisak tehnici, ili kombinacijom ofset + zlatotisak (blindruk, itd)

Cene se odnose na štampu u jednoj boji, u cenu je uračunata izrada idejnog rešenja.

 

Cene / pillow box 148 x 200 mm (L3):

CENE:   250 kutija - 0,65 €/kom
500 kutija - 0,60 €/kom
1000 kutija - 0,55 €/kom

* Cena za jednobojnu štampu.
Doplata za svaku sledeću boju: 20€

Proizvod u verziji sa digitalnom štampom

Najčešće se ovaj proizvod realizuje u tehnici ofset štampe. Ofset tehnika je idealna za srednje i velike tiraže, po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost, ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija. Pošto je sve veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima,  rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Štampa je naravno samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnologija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane, digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Ove dve tehnologije se savršeno dopunjuju, i pomažu nam da se savršeno prilagodimo svakom vašem zahtevu.

CENA proizvoda u digitalnoj štampi:  1,50 €/kom

/ za  seriju od 99+ komada; u punom koloru /

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama. Pogledajte raspoložive→ tipske kutije koje možete naručiti u bilo kojoj količini… Molimo da nas kontaktirate u vezi ponude za trake ili drugih specijalnih zahteva.

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kutijice „pillow box 148×200 mm L3”

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev, moguće je napraviti i pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija. Naravno – ekonomičnije je uklopiti se u neki postojeći model, jer to isključuje potrebu za izradom novih alata za isecanje. Skicu svakog od postojećih pillow-box alata (za potrebe izrade idejnog rešenja) možete slobodno preuzeti klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po potrebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

Ukoliko želite da smanjite troškove, pogledajte i pillow box kutijice u sekciji „Plati i nosi“, kao i ideje za brendiranje tipskih kutijica u sekciji „Napravi sam“. U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:
Pillow box 130×260 mm sa satenskom trakom (L2) / slično kao pillow box L3
Pillow box (L2) sa satenskom trakom
Belgijske kutjice za nakit (manje)
Belgijske kutjice za nakit (manje)
Štancovana kesa sa trakom / slično kao pillow box L3
Štancovana kesa sa trakom
Luksuzna kutija sa poklopcem
Luksuzna kutija sa poklopcem
Lux kutije za nakit bele / slično kao pillow box L3
Lux kutije za nakit bele

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *