Lux kutija za nakit - plava

SKU: 000217

Plava lux kutija za nakit je kutija dimenzija 80x45x80mm presvučena specijalnim plavim papirom bogate teksture


Proizvod se prodaje na komad, u bilo kojoj količini do isteka zaliha


€ 1.55

Porez nije uključen u cenu.

Proizvod je na stanju i dostupan za kupovinu .

 Ovaj proizvod može biti dostavljen za 5-7 dana.

Podeli na:

Deklaracija

MATERIJAL: fabriano papir u boji, lepenka 1mm, sunđer 20mm, pliš
ŠTAMPA: bez štampe
ZAVRŠNA OBRADA: bez plastifikacije

Više Informacija

Plava lux kutija za nakit je kutija dimenzija 80x45x80mm presvučena specijalnim plavim papirom bogate teksture. Kutija ima dno i poklopac i kartonski beli umetak. U sastav kutije ulazi i sunđer od 20mm obložen belim ili crnim plišom. Sunđer je štancovan, tako da ima nosače za ogrlicu (lanac), prsten i/ili minđuše. Kutija je robusne konstrukcije, napravljena je od lepenke 1mm, sa dodatnom kartonskom ispunom.

Na vaš zahtev, moguće je uraditi ovakvu istu kutiju u kombinaciji više desetina različitih luksuznih ili standardnih materijala. Takođe postoji opcija i da se kutija doštampaju zlatotiskom, ili da se urade ui seriji sa vašim logom, u ofset ili digitalnoj štampi.

Ove ekskluzivne kutije su prvenstveno namenjene za nakit (prstenje, minđuše, ogrlice - i slično), ali mogu da posluže i za razne druge sitnije poklone, uz izmenu sunđerastog nosača. Moguće ih je naknadno dekorisati svim tehnikama (nisu plastificirane), nadograđivati, dodavati ukrasne trake, i druge detalje…

Ove kutije se u štamparskom žargonu zovu luksuzne kaširane kutije. "Kaširane" zapravo znači da su od čvrstog materijala obloženog specijalnim dekorativnim papirima. U našoj ponudi nalazi se nekoliko desetina sličnih kutija.

Šema alata:
preuzmite šemu (tehnički crtež) Luksuzna kutija 80x45x80Detalji proizvoda

PRODAJE SE:
na komad

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!