Pillow box „Crna sjaj“ M1

objavljeno u: pillow box, Plati i nosi | 0

Pillow box „Crna sjaj“ M1 su elipsoidne kutijice, korisnih dimenzija  95 x 75 mm, sa štampom u jednoj boji, na  350 gsm kunstdruku, i sa sjajnom plastifikacijom. Ove kutijice su namenjene za pakovanje nakita (bižuterije) ili  sitnih poklona.

 

 

Cena / Pillow box „Crna sjaj“ 95 x 75 mm:

0,20 €/komad

(trenutno dostupno: 355 kom. / šifra artikla: 161

Pillow box po narudžbini:

Možete naručiti ovaj isti proizvod sa svojim logom/dizajnom na stranici: https://kutijice.com/pillow-box-95×75-m1/

(samo kliknite na link). Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama…

Šema alata:

http://pillow-box2-75×95-m1.pdf

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev i uz malu doplatu, moguće je napraviti pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija, sa vašim logom ili originalnom dizajnom. Više o tome možete videti u sekciji „Po tvojoj želji“.

Ideje za brendiranje i dekorisanje tipskih kutijica možete videti u sekciji „Napravi sam“. Možete slobodno kopirati i koristiti skice postojećih pillow-box alata (za svoje potrebe, ili za izradu idejnih rešenja). Preuzmite ih klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po potrebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:
Pillow box 130x260mm L2
Pillow box 130x260mm L2
Kutijice za praline / srebro
Kutijice za praline / srebro
Kutije za zdravu hranu
Kutije za zdravu hranu
Šareni pillow box (model M4)
Šareni pillow box (model M4)
Kutijice za teglice sa prozorom
Kutijice za teglice sa prozorom

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *