(0)

Lux kutija za nakit - crvene

SKU: 000218

Crvena lux kutija za nakit je kutija dimenzija 80x45x80mm presvučena specijalnim crvenim papirom bogate tekstureProizvod se prodaje na komad, u bilo kojoj količini do isteka zaliha


Porez nije uključen u cenu.

 Ovaj proizvod može biti dostavljen za 5-7 dana.

Podeli na:

Recenzije

Trenutno nema recenzija.

Dodajte Vašu recenziju:

Hvala Vam na napisanoj recenziji, biće vidljiva u najkraćem roku

Deklaracija

DIMENZIJE:   80x40x80 mm
MATERIJAL: fabriano papir u boji, lepenka 1mm, sunđer 20mm, pliš
ŠTAMPA: bez štampe
EXTRA kutija ima kartonski umetak koji spaja dno i poklopac, i sunđer sa prorezima za nakit obložen plišom

Više Informacija

Kaširane kutije, dimenzija 80x45x80mm presvučene specijalnim crvenim papirom bogate teksture. Kutija ima dno i poklopac, i kartonski umetak u beloj boji. U sastav kutije ulazi i sunđer od 20mm obložen belim ili crnim plišom. Sunđer je štancovan, tako da ima nosače za ogrlicu (lanac), prsten i/ili minđuše.

 Kutija je robusne konstrukcije, napravljena je od lepenke 1mm, sa dodatnom kartonskom ispunom. Lepenka je obostrano obložena najkvalitetnijim dekorativnim papirima bogate teksture. Na vaš zahtev, moguće je uraditi ovakvu istu kutiju u kombinaciji više desetina različitih luksuznih ili standardnih materijala. Takođe postoji opcija i da se kutija doštampaju zlatotiskom, ili da se urade u seriji sa vašim logom, u ofset ili digitalnoj štampi.

Ove ekskluzivne kutije su prvenstveno namenjene za nakit (prstenje, minđuše, ogrlice - i slično), ali mogu da posluže i za razne druge sitnije poklone, uz izmenu sunđerastog nosača. Moguće ih je naknadno dekorisati svim tehnikama (nisu plastificirane), nadograđivati, dodavati ukrasne trake, i druge detalje…
Ove kutije se u štamparskom žargonu zovu luksuzne kaširane kutije. "Kaširane" zapravo znači da su od čvrstog materijala obloženog specijalnim dekorativnim papirima. U našoj ponudi nalazi se nekoliko desetina sličnih kutija.

Šema alata:
preuzmite šemu (tehnički crtež) luksuzne kaširane kutije
Detalji proizvoda

Namena:
za bižuteriju, za nakit
PRODAJE SE:
na komad
Boja(e) štampe:
crvena

Video

Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!