Pillow box „Fantasy roze“ M3

objavljeno u: pillow box, Plati i nosi | 0

Pillow  box „Fantasy roze“ M3  su  elipsoidne kutijice, korisnih dimenzija  95×125 mm. Odštampane na 350 gsm kunstdruku, sa štampom u jednoj boji  i mat plastifikacijom.

Ove kutijice su namenjene za pakovanje poklona, nakita, raznih sitnica.

 

 

Cene / pillow box „fantasy roze“ M3:

0,25 € / komad 

(trenutno dostupno: 400 kom. / šifra artikla: 174)

Pillow box po narudžbini:

Možete naručiti ovaj isti proizvod sa svojim logom/dizajnom na stranici:Pillow box 125 x 95 mm (M3)

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama…

Šema alata:

http://preuzmi shemu alatapreuzmite shemu (tehnički crtež) kutiijce „pillow box 125×95 (M3)“

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev i uz malu doplatu, moguće je napraviti pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija, sa vašim logom ili originalnom dizajnom. Više o tome možete videti u sekciji „Po tvojoj želji“.

Ideje za brendiranje i dekorisanje tipskih kutijica možete videti u sekciji „Napravi sam“. Možete slobodno kopirati i koristiti skice postojećih pillow-box alata (za svoje potrebe, ili za izradu idejnih rešenja). Preuzmite ih klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po potrebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:
Pillow box “ ORNAMENT “ M1
Pillow box “ ORNAMENT “ M1
Kutije za kravate
Klasične kutije za kravate
Pillow box Ljubičasta tekstura
Pillow box Ljubičasta tekstura
Piramida crvena (leptir)
Piramida crvena (leptir)
Kutijice za praline / šarene
Kutijice za praline / šarene

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *