Edit me!
(0)

Pillow box 125×95 mm (M3)

SKU: 961000

Pillow box 125×95 mm, za nakit (zlato, bižuteriju, sitnice). Kutije se personalizuju po želji svakog kupca. Brendiranje se radi digitalnom ili ofset štampom u punom koloru. možete sami dizajnirati direktno u aplikaciji, samo kliknite na dugme "PERSONALIZUJ". Ako želite da dizajn prepustite nama, izaberite opciju "Dodajte u korpu"​Proizvod se prodaje u paketima od po 250 / 500 / 1000 komada*


Cene se kreću od € 120.36 do € 290.87 Cene se kreću od 14.160,00 RSD do 34.220,00 RSD

Porez nije uključen u cenu.

Ili
 Ovaj proizvod može biti dostavljen za 7-10 dana.

Podeli na:

Recenzije

Trenutno nema recenzija.

Dodajte Vašu recenziju:

Hvala Vam na napisanoj recenziji, biće vidljiva u najkraćem roku

Deklaracija

MATERIJAL: 300-350gr/m2 kustdruk ili fabriano papir u boji
ŠTAMPA: u cenu je uključena kolorna štampa (digitala, CMYK)
DIZAJN: naručioca (EDIT-ME!) Možete sami učitati rešenje iz Canve ili bilo kog grafičkog programa, ili ga napraviti direktno u aplikaciji. Za uputstvo pogledati video.

Više Informacija

Pillow box 125×95 mm, za nakit (zlato, bižuteriju, sitnice). U ovoj verziji možete ih naručiti sa svojim logotipom ili originalnim dizajnom. Navedena cena odgovara specifikaciji, u slučaju većeg ili manjeg broja boja, promene dimenzija, tiraža, ili bilo kakvih drugih izmena – cene se srazmerno koriguju u dogovoru sa klijentom. Ove štancovane jastučaste kutije za nakit ili sitnice, izradjene su od 300-350 gr/m2 kunstdruk ili fabriano kartona u boji, sa štampom u punom koloru. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja/dizajn.

Personalizacija

Mogućnost da sami brendirate svoj proizvod je budućnost, iz više razloga. Uz pomoć aplikacije  Edit_Me!  za nekoliko minuta ćete dobiti tačno ono što ste želeli, i skratiti rok isporuke za 2 do 4 dana, koliko je obično potrebno da se napravi i  odobri idejno rešenje. Ako vam se ne žuri, možete prepusti ceo posao nama, ali nam onda morate dostaviti logo i ostale elemente. Postupak je detaljno opisan na stranici:  procedura izrade "po narudžbini" (samo kliknite na link).


* Možete kupititi bilo koji broj paketa. Broj koji unesete se množi sa 250 / 500 / ili 1000 (komada), odnosno sa navedenom cenom paketa.

Detalji proizvoda

PRODAJE SE:
u paketima*
paket:
250 komada, 500 komada, 1000 komada

Video

Preuzmi rasklop

Šema alata:

(kliknite na sliku da bi preuzeli pdf-fajl u razmeri 1:1)

preuzmite šemu alata "pillow M3" (95x125mm)

preuzmite shemu (tehnički crtež) kutijijce "pillow box 125x95 (M3)"


Svi pillow box u ponudi:

svi pillow box modeli u ponudi

(Kliknite na sliku za pregled svih raspoloživih dimenzija)


Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!