Pillow box „Hand Made“

objavljeno u: pillow box, Plati i nosi | 0

Pillow box Hand Made su male jastučaste kutijice korisnih dimenzija  60 x 55 mm, sa jednobojnom štampom, i mat plastifikacijom, na 200gsm kunstdruku. Ove kutijice su namenjene za pakovanje nakita (bižuterije) ili  sitnih poklona.  Artwork univerzalno odgovara za sve vrste „rukotvorina“.

Cena/ pillow box „Hand Made“ (S1):

0,15 € / komad

trenutno dostupno: 108 kom / šifra artikla: 245

Pillow box po narudžbini?

Možete naručiti ovaj isti proizvod sa svojim logom/dizajnom na stranici: pillow-box-60-x-55 (samo kliknite na link).

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama. Pogledajte i druge raspoložive→ tipske kutije koje takođe možete naručiti u bilo kojoj količini...

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev i uz malu doplatu, moguće je napraviti pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija, sa vašim logom ili originalnom dizajnom. Više o tome možete videti u sekciji „Po tvojoj želji“.

Ideje za brendiranje i dekorisanje tipskih kutijica možete videti u sekciji „Napravi sam“. Možete slobodno kopirati i koristiti skice postojećih pillow-box alata (za svoje potrebe, ili za izradu idejnih rešenja). Preuzmite ih klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po potrebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!


→ Pogledajte i ovo:

svi pillow box "plati i nosi"
SVE pillow box kutije „plati i nosi“
Piramida 107mm
Piramida 107mm
Kutije za satove „Tehno“
Kutije za satove „Tehno“
Pillow box 95 x 115 mm (M2)
Pillow box 95 x 115 mm (M2)
Piramida crvena (leptir)
Piramida crvena (leptir)

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save