Pillow box Mermer

objavljeno u: pillow box, Plati i nosi | 0

Pillow box Mermer (kamen) su elipsoidne kutijice, korisnih dimenzija  55 x 60 mm, sa kolor štampom na 200gsm kunstdruku, i sa mat plastifikacijom. Ove kutijice su namenjene za pakovanje nakita (bižuterije) ili  sitnih poklona. Tekstura mermera je vrlo slična „natur“ boji sirovog kartona, i vrlo je prikladna za proizvode gde se želi potencirati „hand-made/prirodni/ekološki“ i slični kvaliteti. Naročito u kombinaciji sa mat plastifikacijom, koja svemu daje baršunasti taktilni doživljaj pravog kamena.

Cena / pillow box „Mermer“:

0,15 €/komad

trenutno dostupno: 388 kom. / šifra artikla: 234

Pillow box po narudžbini?

Možete naručiti ovaj isti proizvod sa svojim logom/dizajnom na stranici: pillow-box-60-x-55 (samo kliknite na link)

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama.

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kutijice “pillow box 55×60 (S1)”

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev i uz malu doplatu, moguće je napraviti pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija, sa vašim logom ili originalnom dizajnom. Više o tome možete videti u sekciji „Po tvojoj želji“.

Ideje za brendiranje i dekorisanje tipskih kutijica možete videti u sekciji „Napravi sam“. Možete slobodno kopirati i koristiti skice postojećih pillow-box alata (za svoje potrebe, ili za izradu idejnih rešenja). Preuzmite ih klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po potrebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:
Štancovana kesa sa trakom
Štancovana kesa sa trako
Omoti za kozmetiku (pakovanje)
Omoti za kozmetiku (pakovanje)
Kutija sa tri prozora XL
Kutija sa tri prozora XL
Demo box „Metalka“
Demo box (kutija za uzorke) „Metalka“
Kartonska torta (mix boja)
Kartonska torta (mix boja)

Save

Save

Save

Save

Save

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *