Pillow box Mermer

objavljeno u: pillow box, Plati i nosi | 0

Pillow box Mermer (kamen) su elipsoidne kutijice, korisnih dimenzija  55 x 60 mm, sa kolor štampom na 200gsm kunstdruku, i sa mat plastifikacijom. Ove kutijice su namenjene za pakovanje nakita (bižuterije) ili  sitnih poklona. Tekstura mermera je vrlo slična „natur“ boji sirovog kartona, i vrlo je prikladna za proizvode gde se želi potencirati „hand-made/prirodni/ekološki“ i slični kvaliteti. Pogotovu u kombinaciji sa mat plastifikacijom, koja svemu daje baršunasti taktilni doživljaj pravog kamena.

Cena / pillow box Mermer:

0,15 €/komad

(trenutno dostupno: < 50 kom. / šifra artikla: 234)

Pillow box po narudžbini?

Možete naručiti ovaj isti proizvod sa svojim logom/dizajnom na stranici:

pillow-box-60-x-55 (samo kliknite na link)

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kutijice “pillow box 55×60 (S1)”

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev i uz malu doplatu, moguće je napraviti pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija, sa vašim logom ili originalnom dizajnom. Više o tome možete videti u sekciji „Po tvojoj želji“.

Ideje za brendiranje i dekorisanje tipskih kutijica možete videti u sekciji „Napravi sam“. Možete slobodno kopirati i koristiti skice postojećih pillow-box alata (za svoje potrebe, ili za izradu idejnih rešenja). Preuzmite ih klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po potrebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

Save

Save

Save

Save

Save

Slično:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *