Pillow box „Ornament“ S1

objavljeno u: pillow box, Plati i nosi | 0

Pillow box „Ornament“ S1 su male jastučaste  kutijice korisnih dimenzija  60 x 55 mm, sa štampom u jednoj boji  i  sjajnom  plastifikacijom, na  350gsm  kunstdruku. Ove kutijice su namenjene za pakovanje nakita (bižuterije) ili  sitnih poklona, za venčanja ili svadbene detalje.

 

Cena / pillow box „Ornament“ S1:

0,15 € / komad

(trenutno dostupno: 350 kom. / šifra artikla: 178)

Pillow box po narudžbini?

Možete naručiti ovaj isti proizvod sa svojim logom/dizajnom na stranici: pillow-box-60-x-55 (samo kliknite na link).

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama…

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev i uz malu doplatu, moguće je napraviti pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija, sa vašim logom ili originalnom dizajnom. Više o tome možete videti u sekciji „Po tvojoj želji“.

Ideje za brendiranje i dekorisanje tipskih kutijica možete videti u sekciji „Napravi sam“. Možete slobodno kopirati i koristiti skice postojećih pillow-box alata (za svoje potrebe, ili za izradu idejnih rešenja). Preuzmite ih klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po potrebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:

svi pillow box "plati i nosi" / alternative Pillow box S1 ORNAMENT
SVE pillow box kutije „plati i nosi“
Crvena čipka (8-mi mart) / alternativa Pillow box S1 ORNAMENT
Crvena čipka (8-mi mart)
Klasična kutija za lekove (veća)
Klasična kutija za lekove (veća)
Kutijica za flašice od 30ml (UV)
Kutijica za flašice od 30ml (UV)
Manja kutija za nakit sa prozorom
Manja kutija za nakit sa prozorom

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *