Pillow box „Plava mat“ S1

objavljeno u: pillow box, Plati i nosi | 0

Pillow box „Plava mat“ su male jastučaste  kutijice korisnih dimenzija  60 x 55 mm (model S1), sa štampom u jednoj boji  i mat  plastifikacijom, na  250gsm  kunstdruku. Ove kutijice su namenjene za pakovanje nakita  (bižuterije) ili  sitnih poklona, za venčanja ili svadbene detalje.

Cena / pillow box „Plava mat“ (S1):

0,15 € / komad

(trenutno dostupno: 300 kom. / šifra artikla: 175)

Pillow box po narudžbini?

Možete naručiti ovaj isti proizvod sa svojim logom/dizajnom na stranici: pillow-box-60-x-55 (samo kliknite na link). 

Ukoliko vam je potrebna manja bredirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvodljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama. Pogledajte i druge raspoložive→ tipske kutije koje možete naručiti u bilo kojoj količini...

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev i uz malu doplatu, moguće je napraviti pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija, sa vašim logom ili originalnom dizajnom. Više o tome možete videti u sekciji „Po tvojoj želji“.

Ideje za brendiranje i dekorisanje tipskih kutijica možete videti u sekciji „Napravi sam“. Možete slobodno kopirati i koristiti skice postojećih pillow-box alata (za svoje potrebe, ili za izradu idejnih rešenja). Preuzmite ih klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po potrebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:

svi pillow box "plati i nosi" - alternativa pillow box plava mat
SVE pillow box kutije „plati i nosi“
Luksuzna kutija sa poklopcem - alternativa pillow box plava mat
Luksuzna kutija sa poklopcem
Klasična kutijica za lekove (manja)
Klasična kutijica za lekove (manja)
Kaširana kutija sa magnetom
Kaširana kutija sa magnetom
Piramida crvena (leptir) - alternativa pillow box plava mat
Piramida crvena (leptir)

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *