Pillow box „Royal“ sivi M1

objavljeno u: pillow box, Plati i nosi | 2

Pillow box „Royal“ sivi M1 su elipsoidne kutijice, korisnih dimenzija  95×75 mm. Štampane su u jednoj boji na 350 gsm kunstdruku, i plastificirane su mat plastifikacijom.  Ove kutijice su namenjene za pakovanje nakita ili bižuterije, sitnih poklona, raznih sitnica.

 

Cena / pillow box „Royal“ 95 x 75 mm:

0,15 €/komad !!! (dok traju zalihe)

(trenutno dostupno: 250 kom. / šifra artikla: 196)

Pillow box po narudžbini:

Možete naručiti ovaj isti proizvod sa svojim logom/dizajnom na stranici:https://kutijice.com/pillow-box-95×75-m1/(samo kliknite na link).

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama…

Šema alata:

preuzmi shemu alatahttps://kutijice.com /pillow-box2-75×95-m1preuzmite šemu (tehnički crtež) kutijice 

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev i uz malu doplatu, moguće je napraviti pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija, sa vašim logom ili originalnom dizajnom. Više o tome možete videti u sekciji „Po tvojoj želji“.

Ideje za brendiranje i dekorisanje tipskih kutijica možete videti u sekciji „Napravi sam“. Možete slobodno kopirati i koristiti skice postojećih pillow-box alata (za svoje potrebe, ili za izradu idejnih rešenja). Preuzmite ih klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po potrebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:
Pillow box „Royal“ roze M1
Pillow box „Royal“ roze M1
Pillow box 125 x 95 mm (M3)
Pillow box 125 x 95 mm (M3
Pillow box „Stare mape“
Pillow box „Stare mape“
Kutija sa prozorom blue lines
Kutija sa prozorom blue lines
Kutijica za praline / bela
Kutijica za praline / bela

2 Responses

  1. Aleksandra Vidojevic Milosevski

    adresa za slanje 20 i nesto vise pillow kutijica : Aleksandra Vidojevic Milosevski, Druge srpske armije 15/10, 11041 Beograd. Tel. 064/1725 875

    • kutijice.com

      Poštovana Aleksandra, kutijice Vam šaljemo sutra post-expresom na adresu koju ste naveli. Prilikom preuzimanja paketa, plaćate otkupninu plus poštarinu. Hvala Vam na interesovanju za saradnju. Pozdrav

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *