Pillow box 57 x 132 mm (S2)

objavljeno u: pillow box, Po tvojoj želji | 0

Pillow box 57 x 132 mm (Model „S2“) su  štancovane jastučaste kutije za parfeme (testere), zlato, bižuteriju, ili slične sitnice.  Ovo je vrlo mali model, čije su dimenzije dovoljne za pakovanje testera, privezaka, mindjuša, ili sličnih sitnica. Kutijice su izradjene od 160-240 gr/m2 bindakota ili fabriano kartona u boji. Osnovna štampa u jednoj boji (vidi doplate). U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

Ovakve kutijice možete naručiti sa vašim ili našim dizajnom. Navedena cena odgovara specifikaciji. U slučaju većeg ili manjeg broja boja, promene dimenzija, tiraža, ili bilo kakvih drugih izmena – cene se srazmerno koriguju.

Cena / Pillow box 57 x 132 mm (S2):

250 kutija - 0,18 €/kom + 15 €*
500 kutija - 0,13 €/kom + 20 €*
1000 kutija - 0,10 €/kom + 25 €*
*za svaku sledeću boju

Ukoliko vam je potrebna manja količina od minimuma, možete naručiti ovakve iste tipske kutijice sa različitim likovnim rešenjima u sekciji „Plati i nosi / pillow box“ (samo kliknite na link).

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite shemu (tehnički crtež) kutijijce “Pillow box 57 x 132 mm (S2)”

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev, moguće je napraviti i pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija. Naravno – ekonomičnije je uklopiti se u neki postojeći model, jer to isključuje potrebu za izradom novih alata za isecanje. Skicu svakog od postojećih pillow-box alata (za potrebe izrade idejnog rešenja) možete slobodno preuzeti klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po porebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

Ukoliko želite da smanjite troškove, pogledajte i pillow box kutijice u sekciji „Plati i nosi“, kao i ideje za brendiranje tipskih kutijica u sekciji „Napravi sam“. U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

Save

Save