Pillow box 57 x 132 mm (S2)

objavljeno u: pillow box, Po tvojoj želji | 0

Pillow box 57 x 132 mm (Model „S2“) su  štancovane jastučaste kutije za parfeme (testere), zlato, bižuteriju, ili slične sitnice.  Ovo je vrlo mali model, čije su dimenzije dovoljne za pakovanje testera, privezaka, mindjuša, ili sličnih sitnica. Kutijice su izradjene od 160-240 gr/m2 bindakota ili fabriano kartona u boji.

Cene se odnose na štampu u jednoj boji (vidi doplate). U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

 

Cena / Pillow box 57×132 mm (S2):

 

250 kutija - 0,20 €/kom + 15 €*
500 kutija - 0,18 €/kom + 20 €*
1000 kutija - 0,15 €/kom + 25 €*
*za svaku sledeću boju

 

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama. Pogledajte raspoložive→ tipske kutije koje možete naručiti u bilo kojoj količini…

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite shemu (tehnički crtež) kutijijce “Pillow box 57 x 132 mm (S2)”

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev, moguće je napraviti i pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija. Naravno – ekonomičnije je uklopiti se u neki postojeći model, jer to isključuje potrebu za izradom novih alata za isecanje. Skicu svakog od postojećih pillow-box alata (za potrebe izrade idejnog rešenja) možete slobodno preuzeti klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po porebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

Ukoliko želite da smanjite troškove, pogledajte i pillow box kutijice u sekciji „Plati i nosi“, kao i ideje za brendiranje tipskih kutijica u sekciji „Napravi sam“. U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:
Pillow box „Blue-metalic S2“
Pillow box „Blue-metalic S2“
Pillow box "Lavanda M3"
Pillow box „Lavanda M3“
Kaširane kutije (crvene, sa trakom)
Kaširane kutije (crvene, sa trakom
Pillow box 130x260mm L2
Pillow box 130x260mm L2
Kockasta kutija sa trakom
Kockasta kutija sa trakom

 

Save

Save