Pillow box „Sivi S1“

objavljeno u: pillow box, Plati i nosi | 0

Pillow box „Sivi S1“ su male jastučaste kutijice korisnih dimenzija  60 x 55 mm, sa jednobojnom štampom, i sjajnom plastifikacijom, na 250 gsm kunstdruku.Ove kutijice su namenjene za pakovanje nakita (bižuterije) ili  sitnih poklona. Boja – tamno siva sa primesama srebrne.

 

Cena / pillow box „Sivi S1“:

0,13 € / komad!!! (dok traju zalihe)

trenutno dostupno: 250 kom / šifra artikla: 237

Pillow box po narudžbini?

Možete naručiti ovaj isti proizvod sa svojim logom/dizajnom na stranici: pillow-box-60-x-55 (samo kliknite na link).

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u bilo kom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama. Pogledajte raspoložive→ tipske kutije koje možete naručiti u bilo kojoj količini...

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev i uz malu doplatu, moguće je napraviti pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija, sa vašim logom ili originalnom dizajnom. Više o tome možete videti u sekciji „Po tvojoj želji“.

Ideje za brendiranje i dekorisanje tipskih kutijica možete videti u sekciji „Napravi sam“. Možete slobodno kopirati i koristiti skice postojećih pillow-box alata (za svoje potrebe, ili za izradu idejnih rešenja). Preuzmite ih klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po potrebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:

svi pillow box "plati i nosi" - alternativa za Pillow box "Sivi S1"
SVE pillow box kutije „plati i nosi“
Bordo lux brendirana kutija za nakit
Bordo lux  kutija za nakit brendirana
Kutijica za flašice od 30ml (UV)
Kutijica za flašice od 30ml (UV)
Manja kutija za nakit sa prozorom - alternativa za Pillow box "Sivi S1"
Manja kutija za nakit sa prozorom
Kockasta kutija sa trakom - alternativa za Pillow box "Sivi S1"
Kockasta kutija sa trakom
 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save