Pillow box srednje „Steampunk“ S2

objavljeno u: pillow box, Plati i nosi | 0

Pillow box srednje „Steampunk“ su jastučaste kutijice korisnih dimenzija  132 x 57 mm, sa kolor štampom na 200gsm kunstdruku. Ove kutijice su namenjene za pakovanje nakita (bižuterije) ili  sitnih poklona.  Artwork je fotografija satnog mehanizma, u punom koloru.

Cena / pillow box srednje „Steampunk“ S2:

0,15 € / komad!!! (dok traju zalihe)

trenutno dostupno: 180 kom (dve slične varijacije dizajna) / šifra artikla: 257

Pillow box po narudžbini?

Možete naručiti ovaj isti proizvod sa svojim logom/dizajnom na stranici: pillow-box-57-x-132 (samo kliknite na link) Ukoliko vam je potrebna manja bredirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvodljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama. Pogledajte raspoložive→ tipske kutije koje možete naručiti u bilo kojoj količini...

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev i uz malu doplatu, moguće je napraviti pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija, sa vašim logom ili originalnom dizajnom. Više o tome možete videti u sekciji „Po tvojoj želji“.

Ideje za brendiranje i dekorisanje tipskih kutijica možete videti u sekciji „Napravi sam“. Možete slobodno kopirati i koristiti skice postojećih pillow-box alata (za svoje potrebe, ili za izradu idejnih rešenja). Preuzmite ih klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po potrebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:

svi pillow box "plati i nosi"
SVE pillow box kutije „plati i nosi“
Manja kutija za nakit sa prozorom
Manja kutija za nakit sa prozorom
Kaširana lux kutija sa magnetom
Kaširana lux kutija sa magnetom
Kockasta kutija sa trakom „srebrna“
Kockasta kutija sa trakom „srebrna“
Pillow box 66 x 104 mm (S3)
Pillow box 66 x 104 mm (S3)

Save

Save