Piramida braon

objavljeno u: piramide, Plati i nosi | 0

Četvorostrana piramida – dužina stranice 107 mm, kopča u obliku spirale,  170 gsm kunstdruk sa mat plastifikacijom.  Boja – braon (smeđa).

Mogu da posluže i za sitnije poklone, bižuteriju, bombone. Moguće je dekorisati ih svim tehnikama, nadograđivati, dodavati ukrasne trake  i druge detalje…

Cena / Piramida braon:

0,30 € / komad

(trenutno raspoloživo: 140 kom / šifra artikla: 251)

Piramida sa vašim logotipom?

Možete naručiti ovaj proizvod sa vašim logoipom u sekciji „po tvojoj želji

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kutijice “piramida”

¤

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa „Plati i nosi“ namenjena je korisnicima koji nemaju veliki budžet, ili su im potrebne toliko male serije da se izrada profesionalne ambalaže ne isplati. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti, po nešto višoj ceni, sa vašim logotipom i dizajnom. Takvim, profesionalnim rešenjima bavi se grupa „Po tvojoj želji“ gde možete naručiti i ambalažu potpuno prilagođenu vašim potrebama.

Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina,  i slično – možete brendirati i univerzalnu ambalažu. Na taj način ćete dobiti korektno pakovanje – čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi „Napravi me“ – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično.

I naravno – možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

¤

Save