Piramida braon

objavljeno u: piramide, Plati i nosi | 0

Četvorostrana piramida – dužina stranice 107 mm, kopča u obliku spirale, 170 gsm kunstdruk sa mat plastifikacijom. Boja – braon (smeđa).

Mogu da posluže i za sitnije poklone, bižuteriju, bombone. Moguće je dekorisati ih svim tehnikama, nadograđivati, dodavati ukrasne trake  i druge detalje…

 

Cena / Piramida – braon:

0,30 € / komad

(trenutno raspoloživo: 140 kom. / šifra artikla: 251

Piramida sa vašim logotipom?

Možete naručiti ovaj proizvod sa vašim logoipom u sekciji „po tvojoj želji

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama. Pogledajte raspoložive→ tipske kutije koje možete naručiti u bilo kojoj količini…

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kutijice “piramida

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa „Plati i nosi“ namenjena je korisnicima koji nemaju veliki budžet, ili su im potrebne toliko male serije da se izrada profesionalne ambalaže ne isplati. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti, po nešto višoj ceni, sa vašim logotipom i dizajnom. Takvim, profesionalnim rešenjima bavi se grupa „Po tvojoj želji“ gde možete naručiti i ambalažu potpuno prilagođenu vašim potrebama.

Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina,  i slično – možete brendirati i univerzalnu ambalažu. Na taj način ćete dobiti korektno pakovanje – čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi „Napravi me“ – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično.

I naravno – možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

→ Pogledajte i ovo:
Pillow box "Lavanda M3"
Pillow box „Lavanda M3“
Štancovana kesa sa trakom
Štancovana kesa sa trakom
Kutijica za flašice od 30ml (UV)
Kutijica za flašice od 30ml (UV)
Luksuzna kutija sa magnetom – sa prozorom
Lux kutija (magnet i prozor)
Pillow box 130x260mm L2
Pillow box 130x260mm L2

Save