Procedura izrade „po narudžbini“ (tj. „pa vašoj želji“) je krajnje jednostavna, i sastoji se u samo tri koraka:

1. Kontakt

Možete nas kontaktirati na bilo koji način: mailom, preko upitnika na kontakt strani, telefonom, skajpom, wiberom, ili preko društvenih mreža. U tom prvom kontaktu je poželjno da odgovorite na neka osnovna pitanja: a) za koji proizvod ste zainteresovani, b) kako želite da izgleda u finalnoj verziji (tekst, brendiranje, dizajn, itd), c) za koju količinu ste zainteresovani, i d) da li imate neke specijalne zahteve (u odnosu na specifikaciju sa sajta).

Poželjno je da nam odmah pošaljete vaš logo, željeni tekst, ilustracije, fotografije, i sve drugo što želite da se nalazi na gotovom proizvodu. Obavezno nam dostavite vaš mail (na koji ćete primiti idejno rešenje).

2. Overa idejnog rešenja, i dogovor oko plaćanja/isporuke

U roku od 48h dostavićemo vam idejno rešenje (u nekoliko verzija) na mail koji ste ostavili. Možete tražiti manje promene, dopuniti tekst ili izmeniti raspored i veličinu elementa, i slično. Uobičajeno je da se u dva ili tri maila dođe do konačnog izgleda (svaku izmenu vam ponovo šaljemo na komentar). Istovremeno dok definišemo konačan izgled, dogovaramo se i oko količine, cene, načina plaćanja, i načina isporuke. Tek kada ste saglasni sa svim elementima – prelazima na izradu proizvoda. Jedina formalnost u celom postupku je MAIL u kome potvrđujete da ste saglasni sa idejnim rešenjem i ostalim detaljima dogovora (jedino to ne možete telefonom, ili na neki drugi način). Taj minimalan formalizam je neophodan da bi se izbegli bilo kakvi nesporazumi (sve što smo se dogovorili mora da piše negde „crno-na-belo“, i oko toga moramo da se pismenim putem saglasimo).

3. Izrada i isporuka na vašu adresu

U zavisnosti od složenosti konkretnog proizoda, taj postupak traje od 4-5 do najviše desetak dana (ukoliko se pravi potpuno nov i originalan proizvod). U tom periodu nemate nikakvih obaveza, sem da nas obavestite o eventualnoj promeni adrese. Roba se otprema na dogovoren način (poštom, kurirskom službom, preuzima lično, dostavlja taksijem, itd). Zajedno sa robom stiže vam i sva potrebna papirologija (računi, carinske deklaracije, itd)

I to bi bilo to…

¤
¤

Procedura izrade „po narudžbini“, iako sasvim jednostavna, već u prvoj sledećoj narudžbini može da bude još jednostavnija! Tada sve možemo završtiti jednim mailom, i za samo nekoliko dana. Nadamo se da vam je procedura jasna, i da ćete shvatiti da je malo formalizma u obostranom interesu. U slučaju svih dodatnih pitanja, molimo vas da nas odmah kontakirate.

Jer mi smo tu zbog vas!