Providne kutije od juvidura

(providne kutijice)

Providne kutije od juvidura su najefektnije u kombinaciji sa raznim detaljima (nosači, ispune, stikeri, itd) štampanim u ofset tehnici. Praktično bilo koja kutijica sa sajta može se realizovati i u ovoj varijanti.

Kutije od juvidura možete naručiti sa vašim ili našim dizajnom. Posebno su atraktivne za maloprodaju, ali i za različite vrste reklamne reprezentacije (mala tehnička roba, nakit, kozmetika, itd). Vrlo ekskluzivna i prilično retka ambalaža će vam pomoći da se lako izdvojite iz mase konkurenata.

Cena / Providne kutije od juvidura:

U zavisnosti od formata i debljine materijala, ovakve kutijice mogu da budu skuplje i do 200% od identičnih kutija izrađenih od standardnog kartona. (Konkretne cene šaljemo na vaš upit u roku od 24h)

¤

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa „Po tvojoj želji“ namenjena je poslovnim korisnicima, koji žele da plate profesionalan dizajn, i brzu realizaciju proizvoda prema konkretnim potrebama. Ali ukoliko vaš raspoloživi budžet nije dovoljan – postoji rešenje. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti po povoljnijoj ceni ukoliko imate vremena za čekanje, i ukoliko ste fleksibilni u zahtevima. Neka takva gotova rešenja možete videti u grupi „Plati i nosi“, ali postoji ih još mnogo, i stalno se ubacuju nova. Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina i slično – možete brendirati univerzalnu ambalaži, i tako dobiti profesionalno pakovanje, čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi „Napravi me“ – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično.

I naravno – možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

Save

Slično:

8 Responses

 1. Tanja

  Dobro vece,

  zanima me cena providnih kutija od juvidura dimenzije 20x13x3 za pakovanje mindjusa

  Poydrav

  • kutijice.com

   Cena zavisi od oblika, tiraža, štampe… Uskoro ćemo detaljnije razraditi ovu temu 🙂

 2. Sanja Karadarevic

  Mozete li mi reci koliko bi kostala kutijica od juvidura dimenzije 2,5×6,5x13cm?

  • kutijice.com

   Cena sa izradom alata na neki minimalan tiraž (250+ komada) iznosila bi okvirno 150€
   Na cenu može da utiče debljina juvidura i samo rešenje konstrukcije kutijice – u zavisnosti od vaših konkretnih potreba.

 3. Jasmina

  Postovani,
  Interesuje me cena i minimalna kolicina kutina ,dimenzija 15×15 i 20×20cm,visine 3cm.
  Hvala unapred na odgovoru

 4. Ljubica Krstić

  Poštovani interesuje me cenakutija od juvidura dimenzije 32x24x23 cm
  Hvala unapred zahvalna

  • kutijice.com

   Hvala na interesovanju za saradnju, odgovor na vaše pitanje vam je prosleđen na mail koji ste ostavili prilikom prijavljivanja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *