Galerija „RAZNO“

Galerija „razno“ je većinom posvećena šemama, rasklopima ili špiglovima kutijica koje možete videti na sajtu. Radi se samo o prikazima u niskoj rezoluciji, koje možete na svakoj od navedenih strana preuzeti u vektorskom obliku (.pdf)

Pomoć u snalaženju na sajtu: ovaj sajt je okrenut prema konkretnim proizvodima, koji su organizovani po dva kriterijuma. Prvi kriterijum je sličnost u obliku (formi), a drugi kriterijum je sličnost u nameni (funkciji, ili upotrebnoj vrednosti). Možete vrlo lako grupisati proizvode po jednom ili drugom kriterijumu klikom na odgovarajuće linkove. Ispod teksta imate tzv. kategorije (vrste po obliku),  i tagove (vrste po nameni) koji predstavljaju prečicu do svih sličnih kutijica. Ispod toga naći ćete nekoliko konkretnih predloga koji su vam ponuđeni na osnovu vašeg dosadašnjeg interesovanja (sve su to  linkovi koje samo treba kliknuti). Na samom dnu strane nalaze se „Sadržaj“ sa svim kategorijama na sajtu, zajedno sa brojem konkretnih proizvoda u tim grupama. Tu su i najčešći tagovi (najčešće korišćene ključne reči) – i svaka od njih vas vodi do strane sa desetinama novih kutijica (naravno – neke kutijice se nalaze u više grupa). Takođe možete pokušati i sa poljem za pretragu. Samo ukucajte željenu vrstu kutijica, stisnite <enter>, i pojaviće se sve kutijice koje odgovaraju vašem upitu. Ukoliko ste slučajno tražili nešto čega trenutno nema, nama će stići poruka da TO što pre uvrstimo u sajt.

Napomena: ovaj sajt je mikro sajt firme Deto d.o.o. posvećen kartonskoj ambalaži. Za sve druge proizvode posetite matični sajt www.deto.rs)

I naravno – možete nas direktno kontaktirati sa bilo kojim pitanjem u vezi kutijica – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:

Kutijica za flašice od 30ml (UV)/kutije za nakit/alternativa/ - Razno
Kutijica za flašice od 30ml (UV)/kutije za nakit/alternativa/
Klasična kutija za lekove (veća)/kutije za nakit/alternativa/ - Razno
Klasična kutija za lekove (veća)/kutije za nakit/alternativa/
Kutije za čaj (domaći)/kutije za nakit/alternativa/
Kutije za čaj (domaći)/kutije za nakit/alternativa/
Kutije za zdravu hranu - Razno
Kutije za zdravu hranu
Romboidna kutija za praline
Romboidna kutija za praline