Romboidna kutija za praline

Romboidna kutija za praline je poklon kutija (“ favour boxes“) prvenstveno namenjena kao poklon dobrodošlice. Najčešće se u nju stavlja nekoliko čokoladnih bombona, pralina, ili neki sličan slatkiš. Može se koristiti kao hotelski poklon, ili poklon za venčanja. Naravno – ovako atraktivna kutijica može da posluži i za milion drugih namena.

Specifičnost ovog modela je u neobičnoj konstrukciji. Gornja i donja površina su romboidne, odnosno kraće bočne strane su pod kosim uglom u odnosu na duže. „Fioka“ se sastavlja jednostavno, bez lepljenja, a „futrola se isporučuje  zalepljena. Zbog lakšeg transporta i čuvanja kutijice se isporučuju rasklopljene, ali je njihovo sastavljanje vrlo jednostavno i brzo.

Romboidna kutija za praline je izrađena od kvalitetnog 350g/m2 kunstdruka, sa sjajnom plastifikacijom i štampom u jednoj boji.

Moguća je brendiranje i zlatotiskom, blindrukom (pregovanjem), ili drugim tehnikama

Cene se odnose na ofset štampu od jedne boje do punog kolora.

CENE:
250 kutija - 0,50 Eur / kutija + 20 €* 
500 kutija - 0,40 Eur / kutija + 30 €* 
1000 kutija - 0,35 Eur / kutija + 40 €*
*za svaku sledeću boju
 
Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu alata (špigl) romboidna kutija za praline

[space_20

Pomoć u snalaženju na sajtu: ovaj sajt je okrenut prema konkretnim proizvodima, koji su organizovani po dva kriterijuma. Prvi kriterijum je sličnost u obliku (formi), a drugi kriterijum je sličnost u nameni (funkciji). Možete lako grupisati proizvode po jednom ili drugom kriterijumu, klikom na odgovarajuće linkove. Ispod ovog teksta imate tzv. kategorije (vrste po obliku),  i tagove (vrste po nameni) koji predstavljaju prečicu do svih sličnih kutijica. Na samom dnu strane nalaze se „Sadržaj“ sa svim kategorijama na sajtu, zajedno sa brojem konkretnih proizvoda u tim grupama. Tu su i najčešći tagovi (najčešće korišćene ključne reči) – i svaka od njih vas vodi do strane sa desetinama novih kutijica (naravno – neke kutijice se nalaze u više različitih grupa, jer se mogu koristiti za različite namene). Takođe možete pokušati i sa poljem za pretragu. Samo ukucajte željenu vrstu kutijica, stisnite <enter>, i pojaviće se sve kutijice koje odgovaraju vašem upitu. Ukoliko ste slučajno tražili nešto čega trenutno nema, nama će stići poruka da TO što pre uvrstimo u sajt (zato navratite ponovo).

I naravno – možete nas direktno kontaktirati sa bilo kojim pitanjem u vezi kutijica – jer mi smo tu zbog vas!

 

/ poslednja revizija članka pre:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *