Tipske luksuzne kese – žute/male

Tipske luksuzne kese – žute/male su kese za poklone dimenzije 200x185x70 mm, napravljene su od 170gr/m2 kunstdruka sa mat plastifikacijom. Radi se o ambalaži najvišeg kvaliteta, sa ručkama od ukrasnog kanapa, i kartonskim ojačanjima za dno i rukohvat. Štampane su ofset tehnikom u crnoj boji, a u ponudi postoji još modela  (možete ih sve videti klikom na kategoriju→ tipske luksuzne kese)

Ova vrsta ambalaže je uglavnom namenjena za maloprodaje najrazličitije robe, ali se vrlo često koristi i kao reklamna reprezentacija.

 

Cene / za tipske luksuzne kese – žute/male:

0,40 €/kom

trenutno dostupno: 20 kom. / šifra artikla 146

 

Luksuzne kese sa vašim logom i/ili dizajnom?

U konkretnom slučaju radi se o kesama iz sekcije „plati i nosi“ pa ih zato možete naručiti u bilo kojoj količini, ali samo u postojećem dizajnu. Ipak, na vaš→ zahtev moguće je izraditi proizvod u istoj ili sličnoj specifikaciji sa vašim brendingom.

Više o ovoj vrsti proizvoda (brendirane kese – po vašoj želji) možete videti na matičnom sajtu→ www.deto.rs

U našoj standardnoj ponudi se nalazi 11 modela luksuznih kesa, odnosno 7 modela eko kesa.

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama.  Postoje i neke specijalne opcije kao što je npr.→ zlatotisak, separatno UV-lakiranje i slično… Za takve zahteve biće najbolje da nas što pre kontaktirate, pa ćemo se lako oko svega dogovoriti.


Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi vaše ambalaže. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Grupa Po tvojoj želji namenjena je poslovnim korisnicima, koji žele da plate profesionalan dizajn, i brzu realizaciju proizvoda prema konkretnim potrebama. Ali ukoliko vaš raspoloživi budžet nije dovoljan – postoji rešenje. Bilo koji proizvod i „profesionalne“ grupe možete dobiti po povoljnoj ceni i u bilo kojoj količini (bez ograničenja tiraža) u grupi Plati i nosi“. Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina i slično – možete čak i brendirati univerzalnu ambalažu, i tako dobiti profesionalno pakovanje i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi Napravi me – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično…

I naravno – možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

→ Pogledajte i ovo:
Štancovana kesa sa trakom
Štancovana kesa sa trakom
Lux kutije za nakit bele
Lux kutije za nakit bele
Klasična kutijica za lekove (manja)
Klasična kutijica za lekove (manja)
Omoti za kozmetiku (pakovanje)
Omoti za kozmetiku (pakovanje)
Pillow box “ ORNAMENT “ M1
Pillow box “ ORNAMENT “ M1

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *