Pillow box 213x165 mm (L4)

SKU: 487000


Pillow box 213x165 mm (model "L4") su ukrasne kutije namenjene  za nakit, marame, kravate i slično. Možete sami učitati svoj dizajn iz Canve ili bilo kog grafičkog programa, ili ga napraviti direktno u aplikaciji. Za uputstvo u vezi personalizacije pogledati video.


Proizvod se prodaje u paketima od po 250 / 500 / ili 1000 komada*


Cene se kreću od € 250.75 do € 752.25 Cene se kreću od 29,500.00 RSD do 88,500.00 RSD

Porez nije uključen u cenu.

Ili
 Ovaj proizvod može biti dostavljen za 7-10 dana.

Podeli na:

Deklaracija

MATERIJAL: 300-350gr/m2 kustdruk
ŠTAMPA: u cenu je uključena kolorna štampa (digitala, CMYK)
DIZAJN: uključen u cenu. Potrebno je samo da nam dostavite vaš logo, ilustraciju, tekst, i druge elemente koje želite na ambalaži (na mail office@deto.rs)
ZAVRŠNA OBRADA: sjajna ili mat laminacija (po želji, obavezno naglasite u primedbi kod narudžbine)

Više Informacija

Pillow box 213x165 mm (model "L4") su ukrasne kutije namenjene  za nakit, bižuteriju ili sitnice. Naručite ih sa svojim logotipom ili dizajnom. Koriste ih najčešće zlatare, proizvodjači bižuterije, gitf-shop-ovi i slično, ali se često koriste i za poslovnu reprezentaciju. 

Ove štancovane jastučaste kutije izradjene su od 350gr/m2 kunstdruka ili fabriano kartona u boji, sa digitalnom ili ofset štampom u koloru (CMYK), i sjajnom ili mat plastifikacijom. Na vaš zahtev mogu se štampati i u zlatotisak tehnici, ili kombinacijom ofset + zlatotisak (blindruk, itd).

Pošto je ovaj model negde na prelazu između kutija za nakit i XL PILLOW BOX  kutija, takođe ga često radimo sa ručkama od kanapa ili satenske trake.

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama. Pogledajte raspoložive→ tipske kutije koje možete naručiti u bilo kojoj količini... Molimo da nas kontaktirate u vezi ponude za trake ili drugih specijalnih zahteva.* Možete kupiti bilo koji broj paketa. Broj koji unesete se množi sa 250 / 500 / ili 1000 komada, odnosno sa navedenom cenom paketa.

Detalji proizvoda

paket:
250 komada, 500 komada, 1000 komada

Video

Preuzmi rasklop

Šema alata:

(kliknite na sliku da bi preuzeli pdf-fajl u razmeri 1:1)

preuzmite šemu (tehnički crtež) kutijice /pillow-box/_407-pillow-l4.pdf​​

Svi pillow box u ponudi

svi pillow box modeli u ponudi

(kliknite na sliku za detaljan pregled svih raspoloživih dimenzija)


Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!