Edit me!
(102)

48 sati vizit karte

SKU: 001000

Potrebne su vam hitno? izaberite neku od ponuđenih pozadina, učitajte vaš logo, ukucajte tekst... Ako želite poigrajte se još minut dva, a onda ih ubacite u "korpu". Vizit kartice koje ste sami dizajnirali će biti na vašem stolu za 48 sati, ukoliko je vaša adresa pokrivena kurirskom uslugom "danas za sutra". Više detalja imate u video klipu i linkovanom teksu, ali je ceo postupak toliko intuitivan da vam nikakvo uputstvo neće ni trebati. U cenu je uračunata jednostrana digitalna štampa (CMYK).


Proizvod se prodaje u paketima od po 250 / 500 / ili 1000  komada*Cene se kreću od € 35.11 do € 80.24 Cene se kreću od 4.130,00 RSD do 9.440,00 RSD

Porez nije uključen u cenu.

Ili
 Ovaj proizvod može biti dostavljen za 2 dana.

Podeli na:

Recenzije

Prosečna ocena:

Trenutno nema recenzija.

Dodajte Vašu recenziju:

Hvala Vam na napisanoj recenziji, biće vidljiva u najkraćem roku

Deklaracija

DIMENZIJE:   90x50mm
MATERIJAL: 350 gr/m2 kunstdruk
ŠTAMPA: pun kolor (CMYK) jednostrano
DIZAJN: naručioca (EDIT-ME!) Možete sami učitati rešenje iz Canve ili bilo kog grafičkog programa, napraviti direktno u aplikaciji, ili prepustiti nama**
EXTRA sjajna ili mat plastifikacija na vaš zahtev (uz produženje roka za izradu)

Više Informacija

Zahvaljujući inovativnom procesu on-line personalizacije koji je razvijen za potrebe sajta kutijice.com u mogućnosti smo da dramatično skratimo kritične rokove. Pored digitalne štampe, na "ubrzanje" posebno utiče novi on-line design modul koji smo nazvali  "Edit-me!". Svuda gde kraj proizvoda videte ovaj crveni bedž - to znači da je na tom proizvodu omogućena efikasna PERSONALIZACIJA.  Klikom na dugme istoimeno dugme ulazite u aplikaciju gde vam na raspolaganju stoje intuitivne opcije za dizajn.  To će vam pomoći da za nekoliko minuta napravite korektno rešenje u kvalitetu dovoljnom za profesionalnu štampu. Na raspolaganju vam stoje adekvatne podloge, simboli, fontovi i dekorativni elementi. Možete da učitate vaš logo, fotografije ili ilustracije, povećate i smanjujete elemente, menjate im boju, rotirate i slično...


Ili možete učitati ceo dizajn koji ste prethodno pripremili u nekom drugom programu, a aplikacija će samo prekontrolisati da li je sve u odgovarajućoj rezoluciji za štampu. U oba slučaja, cilj je isti da vaše nove  vizit karte što pre krenu ka vama. Detaljno uputstvo možete videti u video klipu, ili na specijalizovanoj strani posvećenoj aplikaciji "Edit-me!"


** Ukoliko ipak odlučite da dizajn prepustite nama, možete nam poslati tekst i druge elemente na mail. Cena ostaje ista, ali se rok produžava za dva dana + vreme potrebno da usaglasimo dizajn. Postupak je detaljno opisan na stranici:  procedura izrade "po narudžbini" (samo kliknite na link).   Isto se odnosi i na plastifikaciju, koja ne povećava cenu ali produžava rok za izradu.


* Možete kupiti bilo koji broj paketa. Broj koji unesete se množi sa 250 / 500 / ili 1000 komada, odnosno sa navedenom cenom paketa.

Detalji proizvoda

paket:
250 komada, 500 komada, 1000 komada

Video

Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!