Bauhaus kutija

Bauhaus kutija je kratak video klip koji demonstrira ideju da se zatvaranje kutije uklopi u logotip, i/ili vizuelno rešenje kutijice. Dimenzije u originalnom fajlu su dovoljne za npr. sapun, ili bočicu nekog kozmetičkog sredstva. Naravno – možete ih povećavati ili smanjivati. Takođe možete promeniti „ilustraciju“ i prilagoditi je vašem brendu, ili korigovati prema sopstvenim potrebama (obavezno pogledajte i druge „osnovne klipove“ da bi ovladali elementarnim tehnikama)…

 

(na vaš zahtev možemo sličan proizvod uraditi sa vašim logom i/ili dizajnom)

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) Bauhaus kutija

¤

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa „Plati i nosi“ namenjena je korisnicima koji nemaju veliki budžet, ili su im potrebne toliko male serije da se izrada profesionalne ambalaže ne isplati. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti, po nešto višoj ceni, sa vašim logotipom i dizajnom. Takvim, profesionalnim rešenjima bavi se grupa „Po tvojoj želji“ gde možete naručiti i ambalažu potpuno prilagođenu vašim potrebama.

Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina,  i slično – možete brendirati i univerzalnu ambalažu. Na taj način ćete dobiti korektno pakovanje – čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi „Napravi me“ – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično.

I naravno – možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

¤

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *