Bauhaus kutija

Bauhaus kutija je kratak video klip koji demonstrira ideju da se zatvaranje kutije uklopi u logotip, i/ili vizuelno rešenje kutijice. Dimenzije u originalnom fajlu su dovoljne za npr. sapun, ili bočicu nekog kozmetičkog sredstva. Naravno – možete ih povećavati ili smanjivati. Takođe možete promeniti „ilustraciju“ i prilagoditi je vašem brendu, ili korigovati prema sopstvenim potrebama (obavezno pogledajte i druge „osnovne klipove“ da bi ovladali elementarnim tehnikama)…

Na vaš zahtev možemo sličan proizvod uraditi sa vašim logom i/ili dizajnom). Ukoliko vam je potrebna manja bredirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvodljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama (u sekciji „plati i nosi možete pogledati veliki izbor TIPSKIH kutija slične veličine koje se mogu lako re-brendirati stikerima…

Šema alata „bauhaus kutija“:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež)→ shema alata Kutija Bauhaus

 

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa „Plati i nosi“ namenjena je korisnicima koji nemaju veliki budžet, ili su im potrebne toliko male serije da se izrada profesionalne ambalaže ne isplati. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti, po nešto višoj ceni, sa vašim logotipom i dizajnom. Takvim, profesionalnim rešenjima bavi se grupa „Po tvojoj želji“ gde možete naručiti i ambalažu potpuno prilagođenu vašim potrebama.

Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina,  i slično – možete brendirati i univerzalnu ambalažu. Na taj način ćete dobiti korektno pakovanje – čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi „Napravi me“ – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično.

I naravno – možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

→ Pogledajte i ovo:

Kutija sa prozorom blue lines / alternativa bauhaus kutija
Kutija sa prozorom blue lines
Pillow box 350x310 mm XL2
Pillow box 350×310 mm XL2
Pillow box 57x132 mm (S2) / alternativa bauhaus kutija
Pillow box 57×132 mm (S2)
Slatka vizit karta (tipska)
Slatka vizit karta (tipska)
Uvrnute kutijice (koncept) / alternativa bauhaus kutija
Uvrnute kutijice (koncept)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *