Belgijske kutijice za nakit (manje)

Belgijske kutijice za nakit, dimenzija  70 x 110 x 40 mm. Atraktivno pakovanje sa satenskom trakom i kartolinom u obliku zvezde. Namenjeno je pre svega za nakit, ali i druge male poklone. Ove kutijice za nakit se obično prave od “Fabriano” kartona (sa teksturom, u boji).  Osim  nesvakidašnjeg oblika imaju i kartolinu (karticu za poruke) u istom dizajnu, vezanu satenskom trakom. Trake su standardno širine 5 milimetara i prave se u nekoliko standardnih boja (boje štampe nisu limitirane). Ove kutijice su pogodne za zlato (burme), ili kao specijalne “slatke” pozivnice. U tom slučaju su u njih pakuju čokoladne praline, bombone, ili nešto slično).

“Belgium Gold” kutijice (za nakit, praline, itd) su  štancovane kutijice sa etiketom (kartolinom) u obliku zvezde, izradjena od 160 gr/m2 fabriano kartona u boji, osnovna štampa u jednoj boji. Mašna (ručka) od satenske  trake 5mm. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

U navedene cene je uračunata ofset štampa u jednoj boji (vidi *doplate).

Cena / belgijske kutijice za nakit:

CENA:    250 kutija - 0,50 €/kom
500 kutija - 0,45 €/kom
1000 kutija - 0,39 €/kom

* U cenu uračunata jednobojna štampa. Doplata za svaku sledeću boju 25 €

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama…

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite shemu (tehnički crtež) belgijske kutijice za nakit (manje)

Pomoć u snalaženju na sajtu: ovaj sajt je okrenut prema konkretnim proizvodima, koji su organizovani po dva kriterijuma. Prvi kriterijum je sličnost u obliku (formi), a drugi kriterijum je sličnost u nameni (funkciji). Možete lako grupisati proizvode po jednom ili drugom kriterijumu, klikom na odgovarajuće linkove. Ispod ovog teksta imate tzv. kategorije (vrste po obliku),  i tagove (vrste po nameni) koji predstavljaju prečicu do svih sličnih kutijica. Na samom dnu strane nalaze se „Sadržaj“ sa svim kategorijama na sajtu, zajedno sa brojem konkretnih proizvoda u tim grupama. Tu su i najčešći tagovi (najčešće korišćene ključne reči) – i svaka od njih vas vodi do strane sa desetinama novih kutijica (naravno – neke kutijice se nalaze u više različitih grupa, jer se mogu koristiti za različite namene). Takođe možete pokušati i sa poljem za pretragu. Samo ukucajte željenu vrstu kutijica, stisnite <enter>, i pojaviće se sve kutijice koje odgovaraju vašem upitu. Ukoliko ste slučajno tražili nešto čega trenutno nema, nama će stići poruka da TO što pre uvrstimo u sajt (zato navratite ponovo).

I naravno – možete nas direktno kontaktirati sa bilo kojim pitanjem u vezi kutijica – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:

Kartonska torta -šarena /kutijice za nakit/alternativa/
Kartonska torta -šarena/kutijice za nakit/alternativa/
Luksuzna kutija sa poklopcem 250x60x170mm/kutija za nakit/alterntiva/
Luksuzna kutija 250x60x170mm/kutija za nakit/alterntiva/
Lux kutije sa poklopcem (teget)/kutije za nakit/alternativa/
Lux kutije sa poklopcem (teget)/kutije za nakit/alternativa/
Luksuzna kutija sa magnetom
Luksuzna kutija sa magnetom
Pillow box 95×75 (model M1)
Pillow box 95×75 (model M1)

 

Save