(0)

Koverat za sertifikate

SKU: 795000

Koverat za sertifikate (kartoline, vizit kartice, pozivnice) je izrađen na finom sedefastom papiru. Luksuznog i prefinjenog izgleda - u skladu sa namenom. U cenu je uračunata štampa u punom kolor (CMYK).Proizvod se prodaje u paketima od po 250 / 500 / ili 1000 komada*Cene se kreću od € 120.36 do € 421.26 Cene se kreću od 14.160,00 RSD do 49.560,00 RSD

Porez nije uključen u cenu.

 Ovaj proizvod može biti dostavljen za 7-10 dana.

Podeli na:

Recenzije

Trenutno nema recenzija.

Dodajte Vašu recenziju:

Hvala Vam na napisanoj recenziji, biće vidljiva u najkraćem roku

Deklaracija

DIMENZIJE: ~ 100x60 mm
MATERIJAL: 170gr/m2 Star Dream Quartz papir
ŠTAMPA: ofset / digitalna štampa pun kolor (cmyk)
DIZAJN uključen u cenu. Potrebno je samo da nam dostavite vaš logo, ilustraciju, tekst, i druge elemente koje želite na ambalaži (na mail)

Više Informacija

Koverat za sertifikate (kartoline, vizit kartice, pozivnice) je izrađen na finom sedefastom papiru. Luksuznog i prefinjenog izgleda - u skladu sa namenom.Ovakvi koverti / futrole  se izrađuju od plemenitih papira i mogu imati štampu u više boja, zlatisak, ili blindruk (letterpress). Osim navedenih, moguće su brojne druge namene,  čak i kao ambalaža za specifične (tanke) proizvode. Sem u ovom obliku - mogu se raditi i u mnogo drugih, uz varijacije u dimenzijama, proporcijama, načinu zatvaranja, itd.


Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama…


* Možete kupiti bilo koji broj paketa. Broj koji unesete se množi sa 250 / 500 / ili 1000 (komada), odnosno sa navedenom cenom paketa.

Detalji proizvoda

paket:
250 komada, 500 komada, 1000 komada

Preuzmi rasklop

Šema alata:

(kliknite na sliku da bi preuzeli pdf-fajl u razmeri 1:1)

preuzmite shemu koverat za sertifikate

preuzmite šemu (tehnički crtež) koverat za sertifikate

Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!