(55)

Belgijske kutijice za nakit (veće)

SKU: 005000

Belgijske kutijice za nakit dimenzija 100x150x50 mm, su atraktivno pakovanje sa satenskom trakom i kartolinom u obliku zvezde. Namenjeno je pre svega za nakit, ali i druge male poklone.


Proizvod se prodaje u paketima od po 250 / 500 / ili 1000 komada*Cene se kreću od € 320.96 do € 952.85 Cene se kreću od 37.760,00 RSD do 112.100,00 RSD

Porez nije uključen u cenu.

 Ovaj proizvod može biti dostavljen za 7-10 dana.

Podeli na:

Recenzije

Prosečna ocena:

Trenutno nema recenzija.

Dodajte Vašu recenziju:

Hvala Vam na napisanoj recenziji, biće vidljiva u najkraćem roku

Deklaracija

DIMENZIJE:   100x150x50 mm
MATERIJAL: 160gr/m2 fabriano papir (bež)
ŠTAMPA: ofset štampa pun kolor (CMYK)
ZAVRŠNA OBRADA:  satenske trake, kartolina

Više Informacija

Belgijske kutijice za nakit dimenzija 100x150x50 mm, su atraktivno pakovanje sa satenskom trakom i kartolinom u obliku zvezde. Namenjeno je pre svega za nakit, ali i druge male poklone.


Ove kutijice za nakit se obično prave od “Fabriano” kartona (sa teksturom, u boji).  Osim  nesvakidašnjeg oblika imaju i kartolinu (karticu za poruke) u istom dizajnu, vezanu satenskom trakom. Trake su standardno širine 5 milimetara i prave se u nekoliko standardnih boja (boje štampe nisu limitirane). Ove kutijice su pogodne za zlato (burme), ili kao specijalne “slatke” pozivnice. U tom slučaju su u njih pakuju čokoladne praline, bombone, ili nešto slično).


“Belgium Gold” kutijice (za nakit, praline, itd) su  štancovane kutijice sa etiketom (kartolinom) u obliku zvezde, izradjena od 160 gr/m2 fabriano kartona u boji, osnovna štampa u jednoj boji. Mašna (ručka) od satenske  trake 5mm. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).


​Ukoliko vam je potrebna manja bredirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove kutije po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska tek nešto viša. Kontaktirajte nas odmah za konkretnu ponudu!* Možete kupiti bilo koji broj paketa. Broj koji unesete se množi sa 250 (komada), odnosno sa navedenom cenom paketa.

Detalji proizvoda

paket:
250 komada, 500 komada, 1000 komada

Preuzmi rasklop

Šema alata:

(kliknite na sliku da bi preuzeli pdf-fajl u razmeri 1:1)

Belgijske kutijice za nakit (veće)

preuzmite shemu (tehnički crtež) belgijske kutijice za nakit (veće)


Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!