Belgijske kutijice za nakit (veće)

Belgijske kutijice za nakit dimenzija 100 x 150 x 50 mm, su atraktivno pakovanje sa satenskom trakom i kartolinom u obliku zvezde. Namenjeno je pre svega za nakit, ali i druge male poklone.

Ove kutijice za nakit se obično prave od “Fabriano” kartona (sa teksturom, u boji).  Osim  nesvakidašnjeg oblika imaju i kartolinu (karticu za poruke) u istom dizajnu, vezanu satenskom trakom. Trake su standardno širine 5 milimetara i prave se u nekoliko standardnih boja (boje štampe nisu limitirane). Ove kutijice su pogodne za zlato (burme), ili kao specijalne “slatke” pozivnice. U tom slučaju su u njih pakuju čokoladne praline, bombone, ili nešto slično).

“Belgium Gold” kutijice (za nakit, praline, itd) su  štancovane kutijice sa etiketom (kartolinom) u obliku zvezde, izradjena od 160 gr/m2 fabriano kartona u boji, osnovna štampa u jednoj boji. Mašna (ručka) od satenske  trake 5mm. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

Cena / Belgijske kutijice za nakit (veće):

CENA:    250 kutija - 0,60 €/kom
500 kutija - 0,52 €/kom
1000 kutija - 0,43 €/kom

* U cenu uračunata jednobojna štampa. Doplata za svaku sledeću boju 30 €

Ukoliko vam je potrebna manja bredirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove kutije po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska tek nešto viša.

Kontaktirajte nas odmah za konkretnu ponudu!!

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite shemu (tehnički crtež) belgijske kutijice za nakit (veće)

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa „Po tvojoj želji“ namenjena je poslovnim korisnicima, koji žele da plate profesionalan dizajn, i brzu realizaciju proizvoda prema konkretnim potrebama. Ali ukoliko vaš raspoloživi budžet nije dovoljan – postoji rešenje. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti po povoljnijoj ceni ukoliko imate vremena za čekanje, i ukoliko ste fleksibilni u zahtevima. Neka takva gotova rešenja možete videti u grupi „Plati i nosi“, ali postoji ih još mnogo, i stalno se ubacuju nova. Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina i slično – možete brendirati univerzalnu ambalažu, i tako dobiti profesionalno pakovanje, čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi „Napravi me“ – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično.

I naravno – možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

→ Pogledajte i ovo:
Belgijske kutjice za nakit (manje)
Belgijske kutjice za nakit (manje)
Štancovana kesa sa trakom
Štancovana kesa sa trakom
Pillow box 130×260 mm sa satenskom trakom (L2)
Pillow box (L2) sa satenskom trakom
Pillow box „Poklončić-8.mart“
Pillow box „Poklončić-8.mart“
Pillow box 95×75 (model M1)
Pillow box 95×75 (model M1)

Save

Save