Bombonjera kutija sa navlakom

objavljeno u: Plati i nosi, razno | 1

Bombonjera kutija sa navlakom je kutija spoljnih dimenzija 82x97x23 mm, unutrašnja (korisna) dimenzija je 57x73mm. Izrađena je od kvalitetnog 350g/m2 kunstdruka, sa mat plastifikacijom i štampom omota u punom koloru. Ove kutija imati različite namene. Može se koristiti za pakovanje nakita, raznih sitnica, bombonica, čokoladica ili za razne sitne poklone.

Cena / bombonjera kutija sa navlakom:

0,50 €/kom

(trenutno dostupno: 150 kom. / šifra artikla: 135)

BRENDIRANE bombonjera kutije:

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama. Pogledajte raspoložive→ tipske kutije koje možete naručiti u bilo kojoj količini...

 

Bombonjera kutija – sa prozorom:

Na ovoj fotografiji možete videti isti model ove kutijice, sa prozorom i sunđerastim nosačem koje imamo u ponudi. Sve su u sekciji „Plati i nosi“ tj možete ih naručiti u bilo kojoj količini. Ukolko kliknete na fotografiju ili na link: ⇒ kutije sa prozorom videćete sve raspoložive kutije tog tipa.

Šema alata:

uskoro

 

Pomoć u snalaženju na sajtu: ovaj sajt je okrenut prema konkretnim proizvodima, koji su organizovani po dva kriterijuma. Prvi kriterijum je sličnost u obliku (formi), a drugi kriterijum je sličnost u nameni (funkciji). Možete lako grupisati proizvode po jednom ili drugom kriterijumu, klikom na odgovarajuće linkove. Ispod ovog teksta imate tzv. kategorije (vrste po obliku),  i tagove (vrste po nameni) koji predstavljaju prečicu do svih sličnih kutijica. Na samom dnu strane nalaze se „Sadržaj“ sa svim kategorijama na sajtu, zajedno sa brojem konkretnih proizvoda u tim grupama. Tu su i najčešći tagovi (najčešće korišćene ključne reči) – i svaka od njih vas vodi do strane sa desetinama novih kutijica (naravno – neke kutijice se nalaze u više različitih grupa, jer se mogu koristiti za različite namene). Takođe možete pokušati i sa poljem za pretragu. Samo ukucajte željenu vrstu kutijica, stisnite <enter>, i pojaviće se sve kutijice koje odgovaraju vašem upitu. Ukoliko ste slučajno tražili nešto čega trenutno nema, nama će stići poruka da TO što pre uvrstimo u sajt (zato navratite ponovo).

I naravno – možete nas direktno kontaktirati sa bilo kojim pitanjem u vezi kutijica – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:
Lux kutije za nakit bele
Lux kutije za nakit bele
Klasične kutijice „Kasperski“
Klasične kutijice „Kasperski“
Kockasta kutija sa trakom „srebrna“
Kockasta kutija sa trakom „srebrna“
Kutijice Slatka vizit karta
Kutijice Slatka vizit karta
Pillow box 130×260 mm sa satenskom trakom (L2)
Pillow box (L2) sa satenskom trakom

  1. Nikola Račić

    Postovanje,
    Da li je moguce odraditi ovu kutiju sa drugom stampom? Ukoliko je moguce da li je ista cena kao sto pise ili je druga? Koja bi bila minimalna kolicina za narudzbinu?
    Hvala unapred,
    Pozdrav

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *