(0)

Kaširana kutija sa magnetom za USB (BB1)

SKU: 776000

Kaširana kutija sa magnetom je klasična kutija za nakit, sa poklopcem od kaširane lepenke, u verziji gde se kutija zatvara magnetom po široj strani. Ove kutijice su prvenstveno namenjene za usb, ali mogu se koristiti i za prsten, minđuše, ili za manje narukvice. Spoljašnje dimenzije kutijice su 98x80x25 mm , unutrašnje su 73 x 56 mm. ​U navedene cene je uračunata ofset štampa u jednoj boji,  sunđer presvučen plišem i dizajn po vašoj želji.


Proizvod se prodaje u paketima od po 250 / 500 / ili 1000 komada*Cene se kreću od € 300.90 do € 1,253.75 Cene se kreću od 35.400,00 RSD do 147.500,00 RSD

Porez nije uključen u cenu.

 Ovaj proizvod može biti dostavljen za 10-15 dana.

Podeli na:

Recenzije

Trenutno nema recenzija.

Dodajte Vašu recenziju:

Hvala Vam na napisanoj recenziji, biće vidljiva u najkraćem roku

Deklaracija

MATERIJAL: lepenka 1mm obložena fabriano papirom u boji
ŠTAMPA: u cenu je uključena jednobojna ofset štampa
DIZAJN: uključen u cenu. Potrebno je samo da nam dostavite vaš logo, ilustraciju, tekst, i druge elemente koje želite na ambalaži (na mail office@deto.rs)
EXTRA: sunđerasti nosač sa prorezima obložen prišom

Više Informacija

Sve površine se mogu brendirati, a obično se izrađuje od plemenitih papira. Najčešće se koristi fabriano karton u boji, ili specijalni sedefasti, metalizirani, pregovani (reljefni), i drugi papiri. Dimenzije se mogu uskladiti sa vašim konkretnim potrebama. Isto se odnosi i na likovno rešenje / dizajn. Pošto se kutijica pravi za vas - podrazumeva se da će sadržati vaš logotip, reklamnu poruku, ili bilo koje druge elemente po vašoj želji.

Ove kutijice mogu biti oplemenjene satenskom trakom i drugim dekorativnim elementima, kao što su blindruk (suvi žig), različite aplikacije, zlatotisak, itd. Za izmenu specifikacije molimo vas da nas kontaktirate za specijalnu ponudu.

Šema alata:

preuzmite šemu (tehnički crtež) kaširana kutija sa magnetom

preuzmite šemu (tehnički crtež) kaširana kutija sa magnetom


* Možete kupiti bilo koji broj paketa. Broj koji unesete se množi sa 250 / 500 / ili 1000 komada, odnosno sa navedenom cenom paketa.


Detalji proizvoda

paket:
100 komada, 250 komada, 500 komada

Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!