(0)

Kutijica sa nosačem za flašicu 50ml (koncept)

SKU: 992000

Kutijica sa nosačem za flašicu 50ml je radni koncept. Ideja je da se mala i potpuno neatraktivna staklena flašica "ugnezdi" u atraktivno brendiranu ambalažu dva puta većih dimenzija. Na taj način je lakše opravdati višu cenu kvalitetnog proizvoda (npr, vrhunske prirodne kozmetike). U pitanju je česta flašica od 50ml, ali pošto je u pitanju koncept ambalaže, dimenzije su podložne korekcijama. U cenu je uračunata kolor štampa (CMYK) i dizajn po vašim zahtevima.Proizvod se prodaje u paketima od po 250 / 500 / ili 1000 komada*Cene se kreću od € 351.05 do € 1,203.60 Cene se kreću od 41.300,00 RSD do 141.600,00 RSD

Porez nije uključen u cenu.

 Ovaj proizvod može biti dostavljen za 7-10 dana.

Podeli na:

Recenzije

Trenutno nema recenzija.

Dodajte Vašu recenziju:

Hvala Vam na napisanoj recenziji, biće vidljiva u najkraćem roku

Deklaracija

DIMENZIJE: 120x80x30 mm
MATERIJAL: 300-350gr/m2 kustdruk
ŠTAMPA: u cenu je uključena kolorna štampa (digitala, CMYK)
DIZAJN: uključen u cenu. Potrebno je samo da nam dostavite vaš logo, ilustraciju, tekst, i druge elemente koje želite na ambalaži (na mail)
ZAVRŠNA OBRADA: sjajna ili mat laminacija (po želji, obavezno naglasite u primedbi kod narudžbine)

Više Informacija

Kutijica sa nosačem za flašicu 50ml je radni koncept. Ideja je da se mala i potpuno neatraktivna staklena flašica "ugnezdi" u atraktivno brendiranu ambalažu dva puta većih dimenzija. Na taj način je lakše opravdati višu cenu kvalitetnog proizvoda (npr, vrhunske prirodne kozmetike). Radi se o vrlo čestom problemu sa kojim se sreću mali proizvođači. Skoro je nemoguće doći do originalne (ili kvalitetnije) staklene ambalaže, kada se radi o maloj proizvodnji. Na osnovu ove bazne ideje - mogu se rešiti mnogi slični problemi, zato se ne ustručavajte da nas kontaktirate. U navedene cene je uračunata ofset ili digitalna štampa u koloru (CMYK), i dizajn na osnovu vaših zahteva i dostavljenog materijala. Postupak personalizacije možete videti na linku


* Možete kupiti bilo koji broj paketa. Broj koji unesete se množi sa 250 / 500 / ili 1000 (komada), odnosno sa navedenom cenom paketa.

Detalji proizvoda

paket:
250 komada, 500 komada, 1000 komada

Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!