(0)

Kockasta kutija sa trakom "pastel pink"

SKU: 000299

Kockasta kutija sa satenskom trakom je dimenzija 50 x 50 x 50mm, namenjena je za pakovanje različitih proizvoda, može se iskoristiti za svadbene dekoracije, za slatkiše, razne sitnice.


Proizvod se prodaje na komad, u bilo kojoj količini do isteka zaliha


Porez nije uključen u cenu.

 Ovaj proizvod može biti dostavljen za 3-5 dana.

Podeli na:

Recenzije

Trenutno nema recenzija.

Dodajte Vašu recenziju:

Hvala Vam na napisanoj recenziji, biće vidljiva u najkraćem roku

Deklaracija

DIMENZIJE:
  50x50x50 mm
Materijal:
350gr/kunstdruk
Štampa:
kolorna štampa
Završna obrada:
sjajna laminacija, satenska traka


Više Informacija

Kockasta kutija sa satenskom trakom je dimenzija 50 x 50 x 50mm. Namenjena je za pakovanje različitih proizvoda, može se iskoristiti za svadbene dekoracije, za slatkiše, razne sitnice.  Moguća je kombinacija sa različitim bojama satenske trake. Na vaš zahtev moguće je ovaj proizvod realizovati sa vašim logotipom / dizajnom, u bilo kojoj veličini. (slične proizvode grupisane tematski možete videti u sekciji→ "po tvojoj želji")

Zahvaljujući kvalitetnoj ofset štampi i mat plastifikaciji  ovakva ambalaža je vrlo atraktivna. Ali tek kombinacija sa satenskom trakom učinila je ovu kutijicu jednim od naših najpopularnijia proizvoda. U nastavku možete videti i kratak video klip koji demonstrira originalnu ideju za sastavljanje koja je razlog zašto ova kutijica ima nekoliko stotina hiljada šerova na Pinterestu.

 Navedene cene odnose se na kocku iz video klipa (štampanu u koloru, sa mat plastifikacijom, dimenzija 50x50x50mm). Na vaš zahtevmožemo isti proizvod uraditi sa vašim logom i/ili dizajnom.

ovoj istoj kategoriji („kockaste sa trakom“) možete videti još desetak kutijica sa drugačijim paternima i u drugim kombinacijama boja.


​SKLAPANJE

Kutijice se isporučuju polusklopljene, sa provučenom trakom. Vaše je samo da stavite sadržaj u kutiju i vežete mašnu.Video uputstvo za sklapanje kockaste kutije sa trakom možete naći na prethodnom linkuDeto

Primorska 59

Radno vreme:

Ponedeljak-Petak: 8-15h

Preuzmi rasklop

Šema alata:

(kliknite na sliku da bi preuzeli pdf-fajl u razmeri 1:1)

preuzmite šemu (tehnički crtež) kockasta kutija sa trakom "mermerna"

preuzmite šemu (tehnički crtež) kockasta kutija sa trakom "mermerna"


Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!