Kockasta kutija sa trakom – svadbena

Svadbena kockasta kutija sa trakom  je sklopiva kutija dimenzija  50 x 50 x 50 mm,  sa štampom u jednoj boji  i sjajnom ili mat plastifikacijom.  Namenjena je za pakovanje različitih malih poklona, čokoladnih bombona, slatkiša i slično (favour boxes). Ova vrsta kutije se može koristiti i kao „corporate gift“ ili za druge slične namene.

Moguća je kombinacija sa različitim bojama satenske trake. Zahvaljujući kvalitetnoj ofset štampi, i plastifikaciji, ovakva ambalaža je vrlo atraktivna i prilagodljiva različitim namenama.

Cena / kockasta kutija sa trakom
– svadbena (favour boxes):

150 kutija - 0,70 €
250 kutija - 0,60 €
500 kutija - 0,55 €

 

Kratak video klip demonstrira originalnu ideju za kutiju sa satenskom trakom. Po vašem zahtevu, sa vašim logom/dizajnom, u bilo kojoj veličini…  Ukoliko vam je potrebna manja bredirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvodljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama. Pogledajte raspoložive→ tipske kutije koje možete naručiti u bilo kojoj količini...

(Uskoro i tutorijal: „Kako da napravite kockastu kutiju sa trakom“,  sa šemom i „korak-po-korak“ uputstvom. Navratite ponovo, ili se prijavite za sve novitete preko RSS-a ili maila!)

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kockasta kutija sa trakom

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa „Plati i nosi“ namenjena je korisnicima koji nemaju veliki budžet, ili su im potrebne toliko male serije da se izrada profesionalne ambalaže ne isplati. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti, po nešto višoj ceni, sa vašim logotipom i dizajnom. Takvim, profesionalnim rešenjima bavi se grupa „Po tvojoj želji“ gde možete naručiti i ambalažu potpuno prilagođenu vašim potrebama.

Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina,  i slično – možete brendirati i univerzalnu ambalažu. Na taj način ćete dobiti korektno pakovanje – čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi „Napravi me“ – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično.

I naravno – možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

Još mnogo sličnih kreativnih i originalnih proizvoda

Sajt na kome se nalazite (kutijice.com) je projekat malog kreativnog tima kompanije „Deto d.o.o“. iz Pančeva, Srbija. Deto je komercijalna štamparija specijalizovana za laku kartonsku ambalažu i originalne promo proizvode. Više o našem radu možete videti ako posetite naš sajt na adresi→ http://deto.rs

Ako vam se sviđaju kutijice.com savetujemo vam da nas obavezno posetite i naš matični sajt (samo kliknite na link ili logo)

→ Pogledajte i ovo:

Origami kutijica "Čipka" - alternativa kockasta kutija sa trakom - svadbena
Origami kutijica „Čipka“
Belgijske kutjice za nakit (manje) - alternativa kockasta kutija sa trakom - svadbena
Belgijske kutjice za nakit (manje)
Napravi me / D.I.Y.
Napravi me / D.I.Y. ideje
Kockasta kutija sa trakom - alternativa kockasta kutija sa trakom - svadbena
Kockasta kutija sa trakom
Kutijice za praline (po narudžbini)
Kutijice za praline (po narudžbini)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *