Kockasta kutija sa trakom „mermerna“

objavljeno u: Plati i nosi | 0

Kockasta kutija sa satenskom trakom je dimenzija 50 x 50 x 50mm. Namenjena je za pakovanje različitih proizvoda, može se iskoristiti za svadbene dekoracije, za slatkiše, razne sitnice.  Moguća je kombinacija sa različitim bojama satenske trake. Na vaš zahtev moguće je ovaj proizvod realizovati sa vašim logotipom / dizajnom, u bilo kojoj veličini. (slične proizvode grupisane tematski možete videti u sekciji→ „po tvojoj želji„)

Zahvaljujući kvalitetnoj ofset štampi i mat plastifikaciji  ovakva ambalaža je vrlo atraktivna. Ali tek kombinacija sa satenskom trakom učinila je ovu kutijicu jednim od naših najpopularnijia proizvoda. U nastavku možete videti i kratak video klip koji demonstrira originalnu ideju za sastavljanje koja je razlog zašto ova kutijica ima nekoliko stotina hiljada šerova na Pinterestu.

 

Navedene cene odnose se na kocku iz video klipa (štampanu u koloru, sa mat plastifikacijom, dimenzija 50x50x50mm). Na vaš zahtev možemo isti proizvod uraditi sa vašim logom i/ili dizajnom.

Cena / kockasta kutija sa trakom – mermer:

0,30 € / komad

(trenutno raspoloživo 65 kom. / šifra artikla: 206)

Šema alata kockasta kutija sa trakom:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kockasta kutija sa trakom

Ove kutijice možete naručiti u bilo kojoj količini (naravno bez štampe logotipa – ali možete ih naknadno brendirati → stikerima, ili na druge načine… ) Pritom možete birati između mnogo različitih boja, vrsta materijala, ili njihovih kombinacija.  Za kompletan prgled posetite galeriju→ SVE KUTIJE – i na jednom mestu vidite ih SVE (samo kliknite na link)

 

Još mnogo sličnih kreativnih i originalnih proizvoda

deto.rsSajt na kome se nalazite (kutijice.com) je projekat malog kreativnog tima kompanije „Deto d.o.o“. iz Pančeva, Srbija. „Deto d.o.o“ je komercijalna štamparija specijalizovana za laku kartonsku ambalažu i originalne promo proizvode. Više o našem radu možete videti ako posetite sajt na adresi http://deto.rs

Ako vam se sviđaju kutijice.com savetujemo vam da nas obavezno posetite i naš matični sajt (samo kliknite na link ili logo)

→ Pogledajte i ovo:
Luksuzna kutija sa poklopcem - kockasta kutija sa trakom
Luksuzna kutija sa poklopcem
Klasična kutijica za lekove (manja) - kockasta kutija sa trakom
Klasična kutijica za lekove (manja)
Piramida 107mm
Piramida 107mm
Kutija sa tri prozora XL
Kutija sa tri prozora XL
Luksuzna kutija sa poklopcem 250x60x170mm - kockasta kutija sa trakom
Luksuzna kutija 250x60x170mm