Korpica sa trakom „mermer“

objavljeno u: korpice sa trakom, Plati i nosi | 0

Korpica sa trakom je kutijica koja se pri vrhu vezuje ukrasnom mašnom od satenske trake. Štampa u punom koloru, patern „mermer“, sjajna plastifikacija.

Dimenzije 75 x 90 x50 mm (sužava se pri vrhu). Korpica sa trakom je namenjena za pakovanje nakita, kozmetike, sitnih poklona, pralina ili drugih slatkiša…

¤

Cena / korpica sa trakom:

0,30 € / komad

(trenutno dostupno: nema na stanju / šifra artikla: 250)

Korpica sa trakom po narudžbini?

Pogledajte i korpice sa trakom po vašoj želji (možete ih naručiti sa svojim logotipom i/ili dizajnom)

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kutijice korpica sa trakom

Pomoć u snalaženju na sajtu: ovaj sajt je okrenut prema konkretnim proizvodima, koji su organizovani po dva kriterijuma. Prvi kriterijum je sličnost u obliku (formi), a drugi kriterijum je sličnost u nameni (funkciji). Možete lako grupisati proizvode po jednom ili drugom kriterijumu, klikom na odgovarajuće linkove. Ispod ovog teksta imate tzv. kategorije (vrste po obliku),  i tagove (vrste po nameni) koji predstavljaju prečicu do svih sličnih kutijica. Na samom dnu strane nalaze se „Sadržaj“ sa svim kategorijama na sajtu, zajedno sa brojem konkretnih proizvoda u tim grupama. Tu su i najčešći tagovi (najčešće korišćene ključne reči) – i svaka od njih vas vodi do strane sa desetinama novih kutijica (naravno – neke kutijice se nalaze u više različitih grupa, jer se mogu koristiti za različite namene). Takođe možete pokušati i sa poljem za pretragu. Samo ukucajte željenu vrstu kutijica, stisnite <enter>, i pojaviće se sve kutijice koje odgovaraju vašem upitu. Ukoliko ste slučajno tražili nešto čega trenutno nema, nama će stići poruka da TO što pre uvrstimo u sajt (zato navratite ponovo).

I naravno – možete nas direktno kontaktirati sa bilo kojim pitanjem u vezi kutijica – jer mi smo tu zbog vas!

Save

Save

Save

Save