Korpica sa trakom

Korpica sa trakom je ukrasna kutijica namenjena za pakovanje nakita, kozmetike, sitnih poklona… Atraktivnog izgleda, sa ofset štampom od jedne boje do punog kolora, uz sjajnu ili mat plastifikaciju, i eventualni zlatotisak ili separatni UV lak.

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku.

Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama. Pogledajte raspoložive→ tipske kutije koje možete naručiti u bilo kojoj količini…

U navedene cene uračunata je štampa u jednoj boji.

Cena / Korpica sa trakom:

250 kutija - 0,40 Eur / kutija + 20 €*
500 kutija - 0,35 Eur / kutija + 30 €*
1000 kutija - 0,30 Eur / kutija + 40 €*
*za svaku sledeću boju

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kutijice korpica sa trakom

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa „Po tvojoj želji“ namenjena je poslovnim korisnicima, koji žele da plate profesionalan dizajn, i brzu realizaciju proizvoda prema konkretnim potrebama. Ali ukoliko vaš raspoloživi budžet nije dovoljan – postoji rešenje. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti po povoljnijoj ceni ukoliko imate vremena za čekanje, i ukoliko ste fleksibilni u zahtevima. Neka takva gotova rešenja možete videti u grupi „Plati i nosi“, ali postoji ih još mnogo, i stalno se ubacuju nova. Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina i slično – možete brendirati univerzalnu ambalažu, i tako dobiti profesionalno pakovanje – čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi „Napravi me“ – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično.

I naravno – možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

→ Pogledajte i ovo:
Štancovana kesa sa trakom
Štancovana kesa sa trakom
Luksuzna kutija 80x45x80 (ljubičasta, sa trakom)
Luksuzna kutija (ljubičasta)
Pillow box 130x260mm L2
Pillow box 130x260mm L2
Pillow box "Lavanda"
Pillow box „Lavanda“
Trostruka romboidna kutija
Trostruka romboidna kutija

 

 

Save

Save