Kutija sa mašnom (koncept)

SKU: 407000

Kutija sa mašnom je koncept kutije koja se zatvara satenskom trakom. U ovoj verziji traka nije samo dekorativni element, već značajno utiče na čvrstinu same kutije. Na taj način neki teži predmeti mogu se pakovati u kutije od uobičajenih materijala, umesto da se koriste velike gramature ili višeslojni talas-karton. Tako se, paradoksalno, dobija atraktivniji i luksuzniji proizvod - po nižoj ceni! Pošto je u pitanju koncept, dimenzije kutije su mogu korigovati, a u cenu je uračunata kolor štampa i dizajn po vašim zahtevima.Proizvod se prodaje u paketima od po 250 / 500 / ili 1000 komada*Cene se kreću od € 351.05 do € 1,203.60 Cene se kreću od 41,300.00 RSD do 141,600.00 RSD

Porez nije uključen u cenu.

 Ovaj proizvod može biti dostavljen za 10-15 dana.

Podeli na:

Deklaracija

DIMENZIJE:   120x100x120 mm
MATERIJAL: 300-350gr/m2 kunstdruk
ŠTAMPA: u cenu je uključena kolorna štampa (digitala, CMYK)
DIZAJN: uključen u cenu. Potrebno je samo da nam dostavite vaš logo, ilustraciju, tekst, i druge elemente koje želite na ambalaži (na mail office@deto.rs)
ZAVRŠNA OBRADA: sjajna ili mat laminacija (po želji, obavezno naglasite u primedbi kod narudžbine)

Više Informacija

Zatvaranje satenskom trakom značajno povećava čvrstinu i izdržljivost kutije. Na taj način postiže se neočekivana ušteda u materijalu, a ukupan utisak je "luksuzniji". Ovo je jedan od primera gde se razmišljanjem "izvan kutije" može doći do ambalaže koja rešava neki problem na kreativan i inovativan način. Uključujući tu i finansijke probleme. Kod dizajna ambalaže ideja o dizajnu kao "veštini rešavanja problema" dobija sasvim novu dimenziju.

Ukoliko su i vašem budžetu neophodna ovako "inteligentna" rešenja - samo treba da nas kontaktirate... U navedene cene uračunata je ofset ili digitalna štampa u koloru (CMYK) i približne dimenzije sa fotografije, uz moguće manje korekcije.


* Možete kupiti bilo koji broj paketa. Broj koji unesete se množi sa 250 / 500 / ili 1000 (komada), odnosno sa navedenom cenom paketa.

Detalji proizvoda

paket:
250 komada, 500 komada, 1000 komada

Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!