Kutija sa mašnom (koncept)

Kutija sa mašnom je koncept kutije koja se zatvara satenskom trakom. U ovoj verzije traka nije samo dekorativni element, već značajno utiče na čvrstinu same kutije. Na taj način neki teži predmeti mogu se pakovati u kutije od uobičajenih materijala, umesto da se koriste velike gramature ili višeslojni talas-karton. Tako se, paradoksalno, dobija atraktivniji i luksuzniji proizvod – po nižoj ceni!

Ukoliko su i vašem budžetu neophodna ovako „inteligentna“ rešenja – samo treba da nas kontaktirate… U navedene cene uračunata je ofset štampa u jednoj boji.

Cena / Kutija sa mašnom:

250 kutija – 0,40 Eur / kutija + 20 €*
500 kutija – 0,35 Eur / kutija + 30 €*
1000 kutija – 0,30 Eur / kutija + 40 €*

*za svaku sledeću boju

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kutija sa mašnom  /uskoro/

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa „Po tvojoj želji“ namenjena je poslovnim korisnicima, koji žele da plate profesionalan dizajn, i brzu realizaciju proizvoda prema konkretnim potrebama. Ali ukoliko vaš raspoloživi budžet nije dovoljan – postoji rešenje. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti po povoljnijoj ceni ukoliko imate vremena za čekanje, i ukoliko ste fleksibilni u zahtevima. Neka takva gotova rešenja možete videti u grupi „Plati i nosi“, ali postoji ih još mnogo, i stalno se ubacuju nova. Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina i slično – možete brendirati univerzalnu ambalažu, i tako dobiti profesionalno pakovanje – čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi „Napravi me“ – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično.

I naravno – možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

→ Pogledajte i ovo:

Štancovana kesa sa trakom
Štancovana kesa sa trakom
Cvet od kutijica za praline
Cvet od kutijica za praline
Demo box „Metalka“
Demo box (kutija za uzorke) „Metalka“
Origami kutijice
Origami kutijice (Miru)
Uvrnute kutijice (koncept)
Uvrnute kutijice (koncept)

 

Save

Save