Kutija sa mašnom (koncept)

Kutija sa mašnom je koncept kutije koja se zatvara satenskom trakom. U ovoj verzije traka nije samo dekorativni element, već značajno utiče na čvrstinu same kutije.Na taj način neki teži predmeti mogu se pakovati u kutije od uobičajenih materijala, umesto da se koriste velike gramature ili višeslojni talas-karton. Tako se, paradoksalno, dobija atraktivniji i luksuzniji proizvod – po nižoj ceni!

Ukoliko su i vašem budžetu neophodna ovako „inteligentna“ rešenja – samo treba da nas kontaktirate… U navedene cene uračunata je ofset štampa u jednoj boji.

Cena / Kutija sa mašnom:

250 kutija – 0,40 Eur / kutija + 20 €*
500 kutija – 0,35 Eur / kutija + 30 €*
1000 kutija – 0,30 Eur / kutija + 40 €*
 *za svaku sledeću boju

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kutija sa mašnom  /uskoro/

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa „Po tvojoj želji“ namenjena je poslovnim korisnicima, koji žele da plate profesionalan dizajn, i brzu realizaciju proizvoda prema konkretnim potrebama. Ali ukoliko vaš raspoloživi budžet nije dovoljan – postoji rešenje. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti po povoljnijoj ceni ukoliko imate vremena za čekanje, i ukoliko ste fleksibilni u zahtevima. Neka takva gotova rešenja možete videti u grupi „Plati i nosi“, ali postoji ih još mnogo, i stalno se ubacuju nova. Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina i slično – možete brendirati univerzalnu ambalažu, i tako dobiti profesionalno pakovanje – čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi „Napravi me“ – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično.

I naravno – možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

Save

Save