Kutija sa navlakom za flašice 100ml

Kutija sa navlakom za flašice 100ml je identične konstrukcije kao klasična kutija za flašice, ali ima dodatnu dekorativnu navlaku od drugog materijala. U konkretnom slučaju iskorišteni su plemeniti materijali sa bogatom teksturom, ali je moguća bilo kakva kombinacija materijala, boja, završne obrade i tehnika. U navedene cene uračunata su dva prolaza u ofset štampi (jedan na omotu i jedan na kutiji)

Cena/ kutija sa navlakom
za flašice 100ml:

250 kom. – 0,60 €/kom. + 20 €*
500 kom. – 0,45 €/kom. + 25 €*
1000 kom. – 0,38 €/kom. + 30 €*

* za svaku sledeću boju

Ukoliko vam je potrebna manja bredirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama. Pogledajte raspoložive→ tipske kutije koje možete naručiti u bilo kojoj količini...

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite shemu (tehnički crtež) kutija sa navlakom za flašice 100ml

Pomoć u snalaženju na sajtu: ovaj sajt je okrenut prema konkretnim proizvodima, koji su organizovani po dva kriterijuma. Prvi kriterijum je sličnost u obliku (formi), a drugi kriterijum je sličnost u nameni (funkciji). Možete lako grupisati proizvode po jednom ili drugom kriterijumu, klikom na odgovarajuće linkove. Ispod ovog teksta imate tzv. kategorije (vrste po obliku),  i tagove (vrste po nameni) koji predstavljaju prečicu do svih sličnih kutijica. Na samom dnu strane nalaze se „Sadržaj“ sa svim kategorijama na sajtu, zajedno sa brojem konkretnih proizvoda u tim grupama. Tu su i najčešći tagovi (najčešće korišćene ključne reči) – i svaka od njih vas vodi do strane sa desetinama novih kutijica (naravno – neke kutijice se nalaze u više različitih grupa, jer se mogu koristiti za različite namene). Takođe možete pokušati i sa poljem za pretragu. Samo ukucajte željenu vrstu kutijica, stisnite <enter>, i pojaviće se sve kutijice koje odgovaraju vašem upitu. Ukoliko ste slučajno tražili nešto čega trenutno nema, nama će stići poruka da TO što pre uvrstimo u sajt (zato navratite ponovo).

I naravno – možete nas direktno kontaktirati sa bilo kojim pitanjem u vezi kutijica – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:

Kutijica za flašice od 30ml (UV) - alternativa za Kutija sa navlakom
Kutijica za flašice od 30ml (UV)
Bela klasična kutija (plati i nosi) - alternativa za Kutija sa navlakom
Bela klasična kutija (plati i nosi)
Kutije za čaj (domaći)
Kutije za čaj (domaći)
Omoti za flašice (sa zlatotiskom) - alternativa za Kutija sa navlakom
Omoti za flašice (sa zlatotiskom)
Parfem kutijice u boji
Parfem kutijice u raznim bojama
 

Save

Save

Save

Save

Save

Save