(0)

Kutija sa tri prozora

SKU: 141000

Kutija sa tri prozora je sklopiva kutija dimenzija 130x200x100mm od kvalitetnog bindakota sa ofset štampom i plastifikacijom. Na prednjoj i na bočnim stranicama ima prozore pokrivene folijom, tako da se proizvod može videti sa tri strane. U cenu je uračunata štampa u jednoj boji i dizajn po vašoj želji.


Proizvod se prodaje u paketima od po 250 / 500 / ili 1000 komada*Cene se kreću od € 325.98 do € 1,103.30 Cene se kreću od 38.350,00 RSD do 129.800,00 RSD

Porez nije uključen u cenu.

 Ovaj proizvod može biti dostavljen za 7-10 dana.

Podeli na:

Recenzije

Trenutno nema recenzija.

Dodajte Vašu recenziju:

Hvala Vam na napisanoj recenziji, biće vidljiva u najkraćem roku

Deklaracija

MATERIJAL 270gr/m2 bindakot
ŠTAMPA u cenu je uključena štampa u jednoj boji
DIZAJN uključen u cenu. Potrebno je samo da nam dostavite vaš logo, ilustraciju, tekst, i druge elemente koje želite na ambalaži (na mail office@deto.rs)
ZAVRŠNA OBRADA sjajna ili mat laminacija (po želji, obavezno naglasite u primedbi kod narudžbine)

Više Informacija

Ovakve kutije se obično izrađuju po narudžbini, u smislu da se prave tačno prema dimenzijama raspoložive ambalaže. Mogu da posluže za najrazličitije namene, od pakovanja suvenira, poklona, dečijih igračaka, itd... U cene je uračunata ofset štampa u jednoj boji.

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama...

Šema alata:

→ Preuzmi shemu alata kutija sa tri prozora

→ Preuzmi shemu alata kutija sa tri prozora


* Možete kupiti bilo koji broj paketa. Broj koji unesete se množi sa 250 / 500 / ili 1000 komada, odnosno sa navedenom cenom paketa.


Detalji proizvoda

paket:
250 komada, 500 komada, 1000 komada

Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!