Kutije za čaj

Kutije za čaj su standardnih dimenzija. Namenjene su za čaj u rastresitom stanju (prethodno pakovan u papirne kesice), ili za čaj u filter vrećicama.

U prvoj varijanti se otvaraju po užoj strani (odozgo), a položena verzija je namenjena za filter vrećice. Moguće su i korekcije dimenzija u skladu sa vašim konkretnim zahtevima.

 Kutije za čaj su izradjene od 280 gr/m2 bindakota, uz standardnu štampu u punom koloru (4/0) + sjajna plastifikacija (1/0). U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja/dizajna na osnovu materijala koji dostavi naručilac (fotografije, tekst, itd).

CENA / kutije za čaj:

250 kom. – 0,35 €/kom.
500 kom. – 0,30 €/kom.
1000 kom. – 0,25 €/kom.

¤
¤

Pomoć u snalaženju na sajtu: ovaj sajt je okrenut prema konkretnim proizvodima, koji su organizovani po dva kriterijuma. Prvi kriterijum je sličnost u obliku (formi), a drugi kriterijum je sličnost u nameni (funkciji). Možete lako grupisati proizvode po jednom ili drugom kriterijumu, klikom na odgovarajuće linkove. Ispod ovog teksta imate tzv. kategorije (vrste po obliku),  i tagove (vrste po nameni) koji predstavljaju prečicu do svih sličnih kutijica. Na samom dnu strane nalaze se „Sadržaj“ sa svim kategorijama na sajtu, zajedno sa brojem konkretnih proizvoda u tim grupama. Tu su i najčešći tagovi (najčešće korišćene ključne reči) – i svaka od njih vas vodi do strane sa desetinama novih kutijica (naravno – neke kutijice se nalaze u više različitih grupa, jer se mogu koristiti za različite namene). Takođe možete pokušati i sa poljem za pretragu. Samo ukucajte željenu vrstu kutijica, stisnite <enter>, i pojaviće se sve kutijice koje odgovaraju vašem upitu. Ukoliko ste slučajno tražili nešto čega trenutno nema, nama će stići poruka da TO što pre uvrstimo u sajt (zato navratite ponovo).

I naravno – možete nas direktno kontaktirati sa bilo kojim pitanjem u vezi kutijica – jer mi smo tu zbog vas!

Save