Kutije za čaj

Kutije za čaj su standardnih dimenzija. Namenjene su za čaj u rastresitom stanju (prethodno pakovan u papirne kesice), ili za čaj u filter vrećicama.

U prvoj varijanti se otvaraju po užoj strani (odozgo), a položena verzija je namenjena za filter vrećice. Moguće su i korekcije dimenzija u skladu sa vašim konkretnim zahtevima.

Kutije za čaj su izradjene od 280 gr/m2 bindakota, uz standardnu štampu u punom koloru (4/0) + sjajna plastifikacija (1/0). U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja/dizajna na osnovu materijala koji dostavi naručilac (fotografije, tekst, itd).

CENA / kutije za čaj:

250 kom. - 0,35 €/kom.  + 35 €
500 kom. - 0,30 €/kom.  + 45 €
1000 kom. - 0,25 €/kom.  + 50 €

*doplata za svaku sledeću boju

Proizvod u verziji sa digitalnom štampom

Ova vrsta proizvoda se pretežno realizuje u tehnici ofset štampe, koja je bez premca za srednje i velike serije po pitanju kvaliteta i ekonomičnosti. Ofset nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama i/ili ekstremno kratkim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Naravno, štampa je samo jedan deo procesa, pogotovo kod ovako složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnilogija digitalne štampe podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni).

Proces je naravno kalibrisan tako da podržava pantone/cmyk standard, ali ne treba nikada zaboraviti da se ipak radi o simulaciji. To znači da uvek postoji mala razlika u odnosu na spot boje iz ofset štampe. Kao i uvek u dizajnu prava veština se sastoji u tome da se maksimalno iskoriste sve prednosti, a izbegnu sve potencijalne zamke. Ali zato, kada se u tome uspe, rezultat je proizvod vrhunskih karakteristika. Za svaku pomoć u tom smislu – stojimo vam na raspolaganju! (Sve informacije o cenama i slično za manje serije, možete dobiti ako nam opdmah pošaljete vaš → ZAHTEV ZA PONUDU

 

Pomoć u snalaženju na sajtu: ovaj sajt je okrenut prema konkretnim proizvodima, koji su organizovani po dva kriterijuma. Prvi kriterijum je sličnost u obliku (formi), a drugi kriterijum je sličnost u nameni (funkciji). Možete lako grupisati proizvode po jednom ili drugom kriterijumu, klikom na odgovarajuće linkove. Ispod ovog teksta imate tzv. kategorije (vrste po obliku),  i tagove (vrste po nameni) koji predstavljaju prečicu do svih sličnih kutijica. Na samom dnu strane nalaze se „Sadržaj“ sa svim kategorijama na sajtu, zajedno sa brojem konkretnih proizvoda u tim grupama. Tu su i najčešći tagovi (najčešće korišćene ključne reči) – i svaka od njih vas vodi do strane sa desetinama novih kutijica (naravno – neke kutijice se nalaze u više različitih grupa, jer se mogu koristiti za različite namene). Takođe možete pokušati i sa poljem za pretragu. Samo ukucajte željenu vrstu kutijica, stisnite <enter>, i pojaviće se sve kutijice koje odgovaraju vašem upitu. Ukoliko ste slučajno tražili nešto čega trenutno nema, nama će stići poruka da TO što pre uvrstimo u sajt (zato navratite ponovo).

I naravno – možete nas direktno kontaktirati sa bilo kojim pitanjem u vezi kutijica – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:
Štancovana kesa sa trakom
Štancovana kesa sa trakom
Belgijske kutjice za nakit (manje)
Belgijske kutjice za nakit (manje)
Luksuzna kutija sa magnetom – sa prozorom
Lux kutija (magnet i prozor)
Kutija sa navlakom za flašice 100ml
Kutija sa navlakom za flašice 100m
Kockasta kutija sa trakom „srebrna“
Kockasta kutija sa trakom „srebrna“

 

Save