Kutije za kravate

Kutije za kravate su konvencionalne kutije, u luksuznoj verziji na kvalitetnom materijalu su plastifikacijom, i vrhunskom ofset štampom. Prilagođene su za sve kvalitetne kravate, a mogu poslužiti i za druge slične proizvode, bez obzira da li su namenjeni maloprodaji, ili kao reklamna reprezentacija. Dizajn je standardno uračunat u cenu (na osnovu materijala koji dostavlja naručilac, tipa fotografije,  tekst,  bark-kod, logotipi i sl.).

Kutije za kravate (kaiševe, novčanike i sl.) su štancovane kutije izradjene od 280 gr/m2 bindakota, standardno sa štampom u jednoj boji (1/0).

¤

CENA / kutije za kravate:

250 kutija – 0,35 €/kutija + 35 Eur*
500 kutija – 0,30 €/kutija + 45 Eur*
1000 kutija – 0,25 €/kutija + 50 Eur*
*za svaku sledeću boju

¤

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa „Po tvojoj želji“ namenjena je poslovnim korisnicima, koji žele da plate profesionalan dizajn, i brzu realizaciju proizvoda prema konkretnim potrebama. Ali ukoliko vaš raspoloživi budžet nije dovoljan – postoji rešenje. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti po povoljnijoj ceni ukoliko imate vremena za čekanje, i ukoliko ste fleksibilni u zahtevima. Neka takva gotova rešenja možete videti u grupi „Plati i nosi“, ali postoji ih još mnogo, i stalno se ubacuju nova. Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina i slično – možete brendirati univerzalnu ambalaži, i tako dobiti profesionalno pakovanje, čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi „Napravi me“ – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično.

I naravno – možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

¤

Save

Save