Kutije za kravate

Kutije za kravate su konvencionalne kutije, u luksuznoj verziji na kvalitetnom materijalu su plastifikacijom, i vrhunskom ofset štampom. Prilagođene su za sve kvalitetne kravate, a mogu poslužiti i za druge slične proizvode, bez obzira da li su namenjeni maloprodaji, ili kao reklamna reprezentacija. Dizajn je standardno uračunat u cenu (na osnovu materijala koji dostavlja naručilac, tipa fotografije,  tekst,  bark-kod, logotipi i sl.).

Kutije za kravate (kaiševe, novčanike i sl.) su štancovane kutije izradjene od 280 gr/m2 bindakota, standardno sa štampom u jednoj boji (1/0).

CENA / kutije za kravate:

250 kutija - 0,35 €/kutija + 35 Eur*
500 kutija - 0,30 €/kutija + 45 Eur*
1000 kutija - 0,25 €/kutija + 50 Eur*

*za svaku sledeću boju

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama…

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa „Po tvojoj želji“ namenjena je poslovnim korisnicima, koji žele da plate profesionalan dizajn, i brzu realizaciju proizvoda prema konkretnim potrebama. Ali ukoliko vaš raspoloživi budžet nije dovoljan – postoji rešenje. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti po povoljnijoj ceni ukoliko imate vremena za čekanje, i ukoliko ste fleksibilni u zahtevima. Neka takva gotova rešenja možete videti u grupi „Plati i nosi“, ali postoji ih još mnogo, i stalno se ubacuju nova. Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina i slično – možete brendirati univerzalnu ambalaži, i tako dobiti profesionalno pakovanje, čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi „Napravi me“ – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično.

I naravno – možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

→ Pogledajte i ovo:
Kutije za čaj (domaći)
Kutije za čaj (domaći)
Kaširana lux kutija sa magnetom
Kaširana lux kutija sa magnetom
Luksuzna kutija sa poklopcem
Luksuzna kutija sa poklopcem
Luksuzna kutija sa prozorom
Luksuzna kutija sa prozorom
Pillow box 60 x 55 mm (S1)
Pillow box 60 x 55 mm (S1)
 

Save

Save