Tipske luksuzne kese "Zelene linije"

SKU: 000164

Tipske luksuzne kese "Zelene linije" dimenzija 250x380x80mm, su napravljene od 170gr/m2 kunstruka sa sjajnom plastifikacijom


Proizvod se prodaje na komad, u bilo kojoj količini do isteka zaliha


Porez nije uključen u cenu.

Proizvod je na stanju i dostupan za kupovinu .

 Ovaj proizvod može biti dostavljen za 3-5 dana.

Podeli na:

Deklaracija

​DIMENZIJA 250x380x80 mm
MATERIJAL 170 g/m2
ŠTAMPA u cenu je uključena kolorna štampa
ZAVRŠNA OBRADA sjajna laminacija

Više Informacija

Tipske luksuzne kese "Zelene linije" dimenzija 250x380x80mm, su napravljene od 170gr/m2 kunstruka sa sjajnom plastifikacijom. Radi se o ambalaži najvišeg kvaliteta, sa ručkama od ukrasnog kanapa, i kartonskim ojačanjima za dno i rukohvat. Štampane su ofset tehnikom u punom koloru, a u ponudi postoji još nekoliko sličnih paterna i kombinacija boja.

Ova vrsta ambalaže je uglavnom namenjena za maloprodaje najrazličitije robe, ali se vrlo često koristi i kao reklamna reprezentacija.

Luksuzne kese za vašim logom i/ili dizajnom?

U konkretnom slučaju radi se o kesama iz sekcije "plati i nosi" pa ih zato možete naručiti u bilo kojoj količini, ali samo u postojećem dizajnu. Ipak, na vaš→ zahtev moguće je izraditi proizvod u istoj ili sličnoj specifikaciji sa vašim brendingom. Više o ovoj vrsti proizvoda  (brendirane, po vašoj želji) možete videti na matičnom sajtu→ www.deto.rs U našoj standardnoj ponudi se nalazi 11 modela luksuznih kesa, odnosno 7 modela eko kesa.Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!