(0)

Kutije za torte 220x150x220mm (male)

SKU: 651000

Kutija za torte pravi se od kaširnog mikrovala. Dimenzije kutije su 220x150x220mm. Kutija je čvrste konstrukcije, nosivosti oko 2-3 Kg, i ima ručku za nošenje koja je potpuno funkcionalna i bezbedna. U cenu je uračunat i dizajn po vašoj želji.


Proizvod se prodaje u paketima od po 150 / 300 / ili 500 komada*Porez nije uključen u cenu.

 Ovaj proizvod može biti dostavljen za 7-10 dana.

Podeli na:

Recenzije

Trenutno nema recenzija.

Dodajte Vašu recenziju:

Hvala Vam na napisanoj recenziji, biće vidljiva u najkraćem roku

Deklaracija

DIMENZIJE:   220x150x220mm
MATERIJAL kaširani mikroval
ŠTAMPA u cenu je uključena štampa u jednoj boji
DIZAJN uključen u cenu. Potrebno je samo da nam dostavite vaš logo, ilustraciju, tekst, i druge elemente koje želite na ambalaži (na mail office@deto.rs)
EXTRA kutija ima funcionalnu ručku pune nosivosti (2-3 kg)

Više Informacija

Kutije za torte i kolače su važan detalj koji doprinosi ukupnom profesionalnom utisku vaše poslastičarnice / patiserije. Radi se o proizvodima koji su brižljivo realizovani, u najkvalitetnijoj ofset štampi, čiji je cilj da naprave upečatljivu RAZLIKU u odnosu na konkurenciju koja koristi jeftinije proizvode. Ovo nije samo ambalaža, već logičan nastavak vaše ambicije i veštine – dokaz da svakom detalju posvećujete maksimalnu pažnju.

Moguće su razne modifikacije ovog proizvoda, drugačije dimenzije, više ili manje boja štampe, dodatne tehnike, dorade i detalji. Potrebno je samo da nas kontaktirate, mailom, telefonom ili preko  kontakt strane, i u roku od 24h ćemo vam dostaviti za specijalnu ponudu za originalan proizvod po vašim zahtevima.​

Šema alata:

preuzmite nacrt alata mala kutija za torte

preuzmite nacrt alata mala kutija za torte


* Možete kupiti bilo koji broj paketa. Broj koji unesete se množi sa 250 / 500 / ili 1000 komada, odnosno sa navedenom cenom paketa.


Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!