Kutijica CRCE sa rotacionom fiokom

Kutijica CRCE sa rotacionom fiokom je prototip trouglaste masivne kutijice u obliku srca, sa fiokom koja se rotira oko jedne tačke. Kutijica se fiksira magnetom. Pošto se radi o prototipu, dimenzije se mogu uskladiti sa vašim konkretnim potrebama. Isto se odnosi i na likovno rečenje / dizajn. Pošto se kutijica pravi za vas – podrazumeva se da će sadržati vaš logotip, reklamnu poruku, ili bilo koje druge elemente po vašoj želji.

U navedene cene je uračunata ofsest štampa u jednoj boji (vidi *doplate).

Cena/ Kutijica CRCE sa rotacionom fiokom:

250 kutija - 0,65 Eur / kutija + 30 €*
500 kutija - 0,55 Eur / kutija + 40 €*
1000 kutija - 0,45 Eur / kutija + 50 €*

*za svaku sledeću boju

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kutijica SRCE sa rotacionom fiokom /uskoro/

Pomoć u snalaženju na sajtu: ovaj sajt je okrenut prema konkretnim proizvodima, koji su organizovani po dva kriterijuma. Prvi kriterijum je sličnost u obliku (formi), a drugi kriterijum je sličnost u nameni (funkciji). Možete lako grupisati proizvode po jednom ili drugom kriterijumu, klikom na odgovarajuće linkove. Ispod ovog teksta imate tzv. kategorije (vrste po obliku),  i tagove (vrste po nameni) koji predstavljaju prečicu do svih sličnih kutijica. Na samom dnu strane nalaze se „Sadržaj“ sa svim kategorijama na sajtu, zajedno sa brojem konkretnih proizvoda u tim grupama. Tu su i najčešći tagovi (najčešće korišćene ključne reči) – i svaka od njih vas vodi do strane sa desetinama novih kutijica (naravno – neke kutijice se nalaze u više različitih grupa, jer se mogu koristiti za različite namene). Takođe možete pokušati i sa poljem za pretragu. Samo ukucajte željenu vrstu kutijica, stisnite <enter>, i pojaviće se sve kutijice koje odgovaraju vašem upitu. Ukoliko ste slučajno tražili nešto čega trenutno nema, nama će stići poruka da TO što pre uvrstimo u sajt (zato navratite ponovo).

I naravno – možete nas direktno kontaktirati sa bilo kojim pitanjem u vezi kutijica – jer mi smo tu zbog vas!

Ukoliko vam je potrebna manja bredirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvodljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama. Pogledajte raspoložive→ tipske kutije koje možete naručiti u bilo kojoj količini..

→ Pogledajte i ovo:

Belgijske kutjice za nakit (manje)
Belgijske kutjice za nakit (manje)
Pillow box „Srce – 8.mart“ - alternativa za Kutijica CRCE sa rotacionom fiokom
Pillow box „Srce – 8.mart“
Pillow box „Rubin“ M3 - alternativa za Kutijica CRCE sa rotacionom fiokom
Pillow box „Rubin“ M3
Luksuzna kutija sa poklopcem 250x60x170mm - alternativa za Kutijica CRCE sa rotacionom fiokom
Luksuzna kutija 250x60x170mm
Kockasta kutija sa trakom
Kockasta kutija sa trakom

 

Save

Save