(0)

Luksuzna kutija na preklop sa magnetom

SKU: 333000

Luksuzna kutija na preklop sa magnetom  je ekskluzivna ambalaža od kaširane lepenke obložene specijalnim papirom u boji. Dimenzije kutije su 140x25x100mm. Kutija se zatvara magnetnom kopčom. Ove ekskluzivne kutije su prvenstveno namenjene za pokolon vaučere i u sastavu kutije se nalazi nosač za standardne kartice (kao kreditne, 85x55m). U cenu je uračunata štampa na poklopcu u jednoj boji.  Postoji mogućnost štampe foliotiskom ili parcijalnim UV lakiranjem.


Proizvod se prodaje u paketima od po 100 / 200 / ili 300 komada*Cene se kreću od € 450.00 do € 1,200.00 Cene se kreću od 53.100,00 RSD do 141.600,00 RSD

Porez nije uključen u cenu.

 Ovaj proizvod može biti dostavljen za 15-20 dana.

Podeli na:

Recenzije

Trenutno nema recenzija.

Dodajte Vašu recenziju:

Hvala Vam na napisanoj recenziji, biće vidljiva u najkraćem roku

Deklaracija

DIMENZIJE:   ​140x25x100mm​
MATERIJAL: lepenka 2mm, obložena Noturno papirom
ŠTAMPA: foliotisak, folijom po izboru
DIZAJN: uključen u cenu. Potrebno je samo da nam dostavite vaš logo i druge elemente koje želite na ambalaži (na mail)
EXTRA kutija se zatvara jakim magnetom;  u sastavu kutije je i nosač kartice 85x55mm

Više Informacija

Kutija sa slike je korišćena za poklon vaučere, ali uz izmenu nosača može da posluži i za razne druge luksuzne poklone, nakit, satove i slično.

Sličnu kutiju možemo napraviti i za vas, uz korekcije u dimenzijama, ili bilo kom delu specifikacije. Sa foliotiskom, ili ofset štampom vašeg logotipa i/ili podataka do punog kolora. Kutija ima dno i poklopac sa klapnom na kojoj je montiran magnet. Na vaš zahtev u sklopu kutije radi se i štancovani (prosečeni) sunđer obložen belim ili crnim plišom.


U našoj ponudi nalazi se nekoliko desetina sličnih kutija, a sve ih možete videti ukoliko kliknete na link KAŠIRANE LUKSUZNE KUTIJE, ili ako to ukucate u polju za pretragu.


Tipske luksuzne kutije (bez logotipa)?

Možete naručiti ovaj proizvod u bilo kojoj količini (naravno bez logotipa). Pritom možete birati između mnogo različitih boja, vrsta materijala, ili njihovih kombinacija.  Za kompletnu listu, cene i druge detalje izaberite iz menija "plati i nosi - luksuzne kutije" , kliknite na link, ili  na fotografiju.

Šema alata:

(Uskoro)


* Možete kupiti bilo koji broj paketa. Broj koji unesete se množi sa 100 / 200 / ili 300 komada, odnosno sa navedenom cenom paketa.


Detalji proizvoda

paket:
100 komada, 200 komada, 300 komada

Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!