Kutijica SRCE sa poklopcem

Kutijica SRCE sa poklopcem je prototip trouglaste masivne kutijice sa dekorativnim poklopcem u obliku srca. Kutijica se zatvara magnetnom kopčom. Pošto se radi o prototipu, konkretne dimenzije se mogu uskladiti sa vašim konkretnim potrebama. Isto se odnosi i na likovno rečenje / dizajn. Pošto se kutijica pravi za vas – podrazumeva se da će sadržati vaš logotip, reklamna poruka, ili bilo koje druge elemente o vašoj želji.

Cena / Kutijica SRCE sa poklopcem:

250 kom. – 0,58 €/kom. + 20 €*
500 kom. – 0,48 €/kom. + 30 €*
1000 kom. – 0,40 €/kom. + 40 €*

* za svaku sledeću boju

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite shemu (tehnički crtež) kutijica SRCE sa poklopcem

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa „Po tvojoj želji“ namenjena je poslovnim korisnicima, koji žele da plate profesionalan dizajn, i brzu realizaciju proizvoda prema konkretnim potrebama. Ali ukoliko vaš raspoloživi budžet nije dovoljan – postoji rešenje. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti po povoljnijoj ceni ukoliko imate vremena za čekanje, i ukoliko ste fleksibilni u zahtevima. Neka takva gotova rešenja možete videti u grupi „Plati i nosi“, ali postoji ih još mnogo, i stalno se ubacuju nova. Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina i slično – možete brendirati univerzalnu ambalažu, i tako dobiti profesionalno pakovanje, čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi „Napravi me“ – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično.

I naravno – možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

Ukoliko vam je potrebna manja bredirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvodljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama. Pogledajte raspoložive→ tipske kutije koje možete naručiti u bilo kojoj količini...

→ Pogledajte i ovo:

Pillow box "novogodišnji" - alternativa za kutijica SRCE sa poklopcem
Pillow box „novogodišnji“
Kutije za zdravu hranu
Kutije za zdravu hranu
Omoti za flašice (sa zlatotiskom)
Omoti za flašice (sa zlatotiskom)
Štancovana kesa sa trakom - alternativa za kutijica SRCE sa poklopcem
Štancovana kesa sa trakom
Pillow box M1 „Crvene pruge“ - alternativa za kutijica SRCE sa poklopcem
Pillow box M1 „Crvene pruge“

Save