Kutijica SRCE sa poklopcem

Kutijica CRCE sa poklopcem je prototip trouglaste masivne kutijice sa dekorativnim poklopcem u obliku srca. Kutijica se zatvara magnetnom kopčom.

Pošto se radi o prototipu, konkretne dimenzije se mogu uskladiti sa vašim konkretnim potrebama. Isto se odnosi i na likovno rečenje / dizajn. Pošto se kutijica pravi za vas – podrazumeva se da će sadržati vaš logotip, reklamna poruka, ili bilo koje druge elemente o vašoj želji.

Cena / Kutijica SRCE sa poklopcem:

250 kom. – 0,58 €/kom. + 20 €*
500 kom. – 0,48 €/kom. + 30 €*
1000 kom. – 0,40 €/kom. + 40 €*
 * za svaku sledeću boju
¤

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite shemu (tehnički crtež) kutijica SRCE sa poklopcem

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa „Po tvojoj želji“ namenjena je poslovnim korisnicima, koji žele da plate profesionalan dizajn, i brzu realizaciju proizvoda prema konkretnim potrebama. Ali ukoliko vaš raspoloživi budžet nije dovoljan – postoji rešenje. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti po povoljnijoj ceni ukoliko imate vremena za čekanje, i ukoliko ste fleksibilni u zahtevima. Neka takva gotova rešenja možete videti u grupi „Plati i nosi“, ali postoji ih još mnogo, i stalno se ubacuju nova. Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina i slično – možete brendirati univerzalnu ambalažu, i tako dobiti profesionalno pakovanje, čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi „Napravi me“ – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično.

I naravno – možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

¤

Save