Kutijice Slatka vizit karta

Kutijice Slatka vizit karta – su originalne promo kutijice.

Izrađene su za jednu vizit-kartu sa „slatkim poklonom“ u vidu čokoladice, tipa „Najlepše želje“…

Kutijice sa slike naručujete brendirane sa svojim dizajnom, i/ili logom.

Možete ih takođe naručiti i kao tipske kutijice za vizit karte (u tom slučaju nije ograničena minimalna količina za naručivanje).

Cena / kutijice slatka vizit karta:

1000 vizit karti - 250 € (sa vizit kartama)
2000 vizit karti - 400 € (sa vizit kartama)

* čokoladice nisu uračunate u cenu

/ možete naručiti i tipske slatke vizit karte (kod njih nije ograničena minimalna količina) /

 

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kutijice Slatka vizit karta

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa “Po tvojoj želji” namenjena je poslovnim korisnicima, koji žele da plate profesionalan dizajn, i brzu realizaciju proizvoda prema konkretnim potrebama. Ali ukoliko vaš raspoloživi budžet nije dovoljan – postoji rešenje. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti po povoljnijoj ceni ukoliko imate vremena za čekanje, i ukoliko ste fleksibilni u zahtevima. Neka takva gotova rešenja možete videti u grupi “Plati i nosi”, ali postoji ih još mnogo, i stalno se ubacuju nova. Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina i slično – možete brendirati univerzalnu ambalažu, i tako dobiti profesionalno pakovanje – čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi “Napravi me” – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično.

I naravno – možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

/ poslednja revizija članka pre: